Legyen szó egy ház kiürítéséről, egy iroda lomtalanításáról vagy egy épület lebontásáról, kétségkívül számolhatunk leeső hulladékokkal. Míg a kevésbé helyigényes, újrafelhasználható anyagokat (pl. burkolatokat) akár el is tárolhatjuk a pincében, a padláson vagy az otthonunk egyik szabad helyiségében, addig akadhatnak köztük olyanok is, amiknek az elszállításáról célszerű mihamarabb gondoskodnunk.

Utóbbi esetben érdemes a konténeres szemétszállítás mellett voksolnunk, mert gyors és biztonságos. Ha körültekintően járunk el a kölcsönzés ügyében, akkor több pénzt spórolhatunk, mintha mi magunk intéznénk a szemétszállítást személyautóval vagy furgonnal.

Mik befolyásolhatják a hulladék konténer árakat?

A helyszín: Budapest belső kerületeire kedvezőbb konténerszállítási díjakat szabunk ki. Minél messzebbre kell szállítanunk a hulladékot (külső peremkerületek), annál magasabbra rúghatnak a fuvarozás költségei.

A méretek/mennyiségek: nagyban befolyásolja a konténer árakat, hogy milyen mennyiségű hulladék kerül elszállításra. Cégünktől egész évben 4-8 m3-es konténerek rendelhetők.

A hulladék típusa: egészen más szállítási módot követel a zsákos sitt, a betontörmelék, a kerti hulladék és a vegyes hulladék. Ne felejtsük el azt sem, hogy amíg a zsákos sitt kisebb helyen is elférhet, addig a vegyes hulladék tárolásához nagyobb tér kellhet.

A megrendelés: amennyiben egyszeri bérlésről van szó, sztenderd árakkal számolhat. Ha a kölcsönzés többszöri, akkor mennyiségi kedvezményt biztosítunk a megrendelőnek.

Mit tartalmaz a sitt konténer ára?

– a konténer bérlését rövidebb vagy hosszabb időszakokra (többszöri megrendelésnél akció)
– az útdíjat, amiben az üzemanyag költsége is benne van
– a kollégák lepakolási díját a hulladékudvarban
– az építési törmelékek és egyéb hulladékok adóját

Elmondjuk, hogyan tud még spórolni

Ha tekintetbe veszi a fent leírt pontokat, és odafigyel néhány apróságra, akkor még többet nyerhet a konténeres sittszállításon.
Mindegy, hogy milyen típusú hulladékot kíván elszállítani, figyeljen oda annak helytakarékos összegyűjtésére és csomagolására. Nem érdemes elszalasztania a pontos becslést sem, mert Önnek és a szemétszállító cégnek is kellemetlen lehet, ha munka közben ébred rá, hogy nem lesz elegendő a bérelt konténer vagy feleslegesen fizetett egy nagyobb konténerért. Minél pontosabban számol, és minél kevesebb helyet foglalnak a lomok, annál biztosabb, hogy nem lesznek felesleges kiadásai.

Döntsön az olcsó konténer rendelés mellett, és vegye igénybe szolgáltatásunkat Budapest teljes területén! Elérhetőségeinken már most felkereshet minket.

Telefonszámunk: +36/70-368-58-24
E-mail címünk: sittkonteneres@gmail.com

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!