Az Interbridge-Trade Kft. egész évben ügyfelei rendelkezésére áll, így ha a konténeres hulladékszállítás szolgáltatásunkat kívánja igénybe venni, forduljon hozzánk bizalommal! Ha érdekli miben tudunk Önnek segíteni, maradjon velünk és olvassa el bejegyzésünket.

Építkezések, épületbontások, lomtalanítás, kertrendezés és egyéb munkálatok során gyakran keletkezik olyan nagy mennyiségű hulladék, amit nem ér meg apránként hulladéklerakóba vinni, sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb megoldás a konténer rendelés Budapest városában. Önnek ilyenkor nincs más dolga, mint megrendelni a megfelelő méretű konténert, megpakolni és elszállíttatni. Ez igazán egyszerűnek tűnik, de miért nehezebb ez tavasszal és nyáron?

Ebben az időszakban megszaporodnak az építőipari tevékenységek, sokan lomtalanítanak, és kora tavasszal megkezdik a kerti munkálatokat, hiszen nyáron már nem dolgozni akarnak, hanem élvezni munkájuk gyümölcsét. Ennek következtében hozzánk is egyre több megkeresés érkezik, és sokan már jó előre lefoglalják a szabad konténereket. Emiatt fontos, hogy Ön is idejében gondoljon a hulladék konténer szállítás jelentőségére, és foglaljon időpontot minél hamarabb.

Sittes konténer vagy vegyes konténer rendelés?

Konténer bérlés előtt alaposan meg kell fontolni néhány szempontot:

  • A konténer mérete: 4-8 m3-es konténereink közül választhat, ezért érdemes felmérni, hogy mennyi hulladék keletkezhet és ez alapján választani. A konténerek elérhetőek hagyományos és lenyitható falú kivitelben is, ami megkönnyíti a pakolást.
  • Sittkonténer rendelés: a sittes konténer esetében a konténerbe kizárólag építési törmelék, sitt pakolható.
  • Vegyes hulladék konténer: ebben az esetben a konténerbe vegyesen pakolható a hulladék, akár fa, murva, üveg, zöldhulladék, fém, műanyag és egyéb, lebomló anyagok is.
  • Engedélyek: amennyiben a konténert közterületen kívánja elhelyezni, közterületfoglalási engedélyt szükséges beszerezni, amelyet ügyfeleink tudnak intézni az illetékes önkormányzatnál.

konténeres hulladékszállítás Budapest

Amennyiben Ön is a konténer bérlés mellett dönt, keressen minket telefonon és egyeztessen időpontot. Kollégáink szívesen segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában is, a konténer árak esetén is bővebb tájékoztatást tudnak adni. Miután megrendelte a konténert mi az előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk, majd egy hét áll rendelkezésre megpakolni azt. Ezután szintén előre megbeszélt időpontban kollégánk felveszi és elszállítja a konténert.

Ha megbízható partnerrel kíván dolgozni, válasszon minket, és foglaljon időpontot még ma!

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!