Azon gondolkozik, hogy valaha szüksége lesz-e a konténer rendelésre? Higgye el, biztosan lesz olyan helyzet az életében, amikor szinte elkerülhetetlen a konténer bérlés.

2 részes bejegyzésünkben összegyűjtöttünk néhány helyzetet, amikor érdemes lehet a konténerszállításon elgondolkozni, hiszen rengeteg időt, energiát képesek megspórolni így.

Az első 8 ok:
1. A tetőtér kiürítése

Jellemzően sok minden felkerül a tetőtérbe, padlásra az évek során, amire valójában nincs szükségünk (persze ezt csak évek múltán látjuk be, először biztosan azt gondoljuk, hogy „Jó lesz ez még valamire!”). Szabaduljunk meg a lomoktól és legyen újra rend, tisztaság a padláson!

2. Beázott a pince

Ha egy nagyobb esőzés során beázik a pince, akkor az itt tartott tárgyak, bútorok elképzelhető hogy olyan mértékben mennek tönkre, hogy nincs lehetőség a megmentésükre, szükséges lesz megválnunk tőlük.

3. Tetőfelújítás

A tető felújítása, vagy új tető építése esetén mindenképpen szüksége lesz a konténerre, melyekbe az elkorhadt gerendák, szarufák és a régi fedőanyag kerül. A munkát végző vállalkozóval mindenképpen egyeztessen róla, hogy ez a munka árában szerepel-e, vagy esetleg külön szükséges intézni. Ha Önnek kell szervezni a konténerbérlést, akkor a munka kezdete előtt néhány nappal mindenképpen hívjon minket a +36 70 368-5824 telefonszámon, hogy egyeztessük a konténerek elérhetőségét!

4. Az alagsor, pince, garázs kiürítése

Ez biztosan senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, de jelentősen megkönnyíti a helyzetet egy jól elhelyezett konténer, melybe a hulladékok kerülhetnek.

5. Konyhafelújítás

Ha végre lehetőségünk van felújítani a konyhánkat, akkor búcsút kell inteni a régi járólapoknak, csempéknek, bútoroknak – ezek legjobb helye szintén egy konténerben van.

6. Fürdőszoba felújítás

A konyhához hasonlóan a lebontott vakolat, csempe, járólap, bútor, tükör azonnal mehet is a megrendelt konténerbe!

7. Baba érkezik a családba

Gratulálunk! Ha új családtag érkezik, akkor biztosan szükséges lesz egy szoba a babának. Talán épp az a szoba, amit eddig csak raktárnak, plusz gardróbnak használtunk? Takarítsuk ki, dobjuk ki a szemetet és alakítsuk ki a tökéletes babaszobát!

8. Vihar

Egy nagy vihar miatt kidőltek a fák, leestek a cserepek és tele lett hulladékkal az udvar? Ha nem akar napokon keresztül a hulladéktelep és a háza között a dugóban ingázni hulladékkal megrakott személyautóval, akkor hívjon minket!

Konténer rendelés Budapesten

Ha Önnek is konténerre van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon! Kollégáink évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy építési, felújítási, vagy lomtalanítási munkáját sikerrel zárhatja!

Árainkról a következő linken tájékozódhat: KONTÉNER ÁRAK

konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja: KONTÉNER RENDELÉS ELŐTT

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!