Rengeteg régi, felesleges tárgy, bútor gyűlt össze lakásában? Nincs már rá szüksége, de nem tudja mit kezdjen ezekkel? Természetesen nem a lehető legjobb megoldás a lomokat, nem szükséges tárgyakat, eszközöket folyamatosan pakolni a lakásban, az udvaron, hiszen rengeteg időt és energiát emészt fel ez a tevékenység. Konténer bérléssel foglalkozó cégünk néhány ötlettel próbálja meg segíteni ügyfeleit a következő cikkben.

Ajándékozás

Számos olyan szervezet létezik, amelyek szívesen átveszik a számunkra már nem szükséges bútorokat, tárgyakat, ruhaneműket és ezeket a hátrányos helyzetben lévők számára tovább ajándékozzák, vagy nagyon alacsony áron értékesítik ezeket. Mielőtt kidobnánk tárgyainkat, ruháinkat, vizsgáljuk meg, hogy megfelelő állapotban vannak-e, attól függetlenül, hogy mi lecseréltük ezeket újabbra. Amennyiben jó állapotban vannak, mindenképpen ajándékozzuk el egy szervezet számára, hogy ezzel is segíteni tudjuk a rászorulókat.

Újrahasznosítás

Gondoljuk át, hogy újra tudjuk-e hasznosítani valamelyik tárgyunkat, bútorunkat, mely jelenleg csak a port fogja. Ez nagyon jó megoldás lehet arra, hogy kitöltsünk egy űrt lakásunkban anélkül, hogy új bútort kellene vásárolnunk. Ma már nagyon sok videó található az interneten, ezzel is megkönnyítve dolgunkat az átalakításban. Természetesen ez nem csak hasznos, hanem nagyon szórakoztató is!

Raktár

Abban az esetben, ha jelenleg nincs szükségünk valamire, de tudjuk, hogy a jövőben mindenképpen kelleni fog, megfelelő megoldás lehet egy raktár bérlése is. A raktárban biztonságban tudhatjuk értéktárgyainkat, bútorainkat, ha újra szükségünk lesz rá, könnyen hozzáférhetünk. Természetesen érdemes átgondolni, hogy mennyi ideig kell ezt raktározni, ennek összesen mennyi lesz a költsége, ez alapján el tudjuk dönteni, hogy valóban megéri-e a szolgáltatás

Online felületek

Meg akarunk szabadulni a számunkra nem szükséges tárgyaktól és közben még keresni is szeretnénk egy kisebb összeget? Erre remek megoldás, ha lefényképezzük, lemérjük a tárgyakat, bútorokat és feltesszük az internetre online piacterekre. Ez mindenkinek előnyös megoldás, hiszen mi megszabadulunk feleslegessé vált értékeinktől, az új tulajdonos pedig viszonylag alacsony áron be tudja szerezni, amire szüksége van. A jofogas.hu és a vatera.hu a legelterjedtebb online piactér, viszont mostanában a Facebook online piactere is egyre nagyobb lehetőséget kínál a Facebook csoportok mellett.

Konténer rendelés

Ha már feleslegessé vált értékeink közül mindent elajándékoztunk, pénzzé tettünk, átgondoltuk azt is, hogy fel tudjuk-e használni ezeket más formában és biztosan nem lesz rá szükségünk a későbbiekben, mit kezdjük a maradékkal? A lehető legegyszerűbb megoldás, ha ezeknek konténert rendelünk. Cégünk Budapesten konténer szállítási és sittszállítási szolgáltatással segíti ügyfeleit a hulladék elszállításában.

Amennyiben konténer szállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368-5824 telefonszámon!

Árainkról a következő linken tájékozódhat:

KONTÉNER ÁRAK

A konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja:

KONTÉNER RENDELÉS ELŐTT

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!