Ön is tapasztalta már, hogy bármennyi hely a lakásban, pincében, garázsban, mindig megtelik és azon kell gondolkodni, hogyan alakítsuk át a tároló helyiségeket? Mutatunk néhány praktikus tárolás ötletet, hogy megkönnyítsük a dolgát még a konténer rendelés előtt.

A garázsban az autó tárolás mellett számos más tárgy is helyet kap, legyen az valamilyen barkács eszköz, szerszám, bicikli vagy egyéb sporteszköz, hűtő stb. A legfontosabb, hogy átláthatóan és praktikusan rendezzük be, ami sokszor nagy kihívást jelent.

  • Ha a garázs mérete kisebb, akkor érdemes a falon elhelyezni mindent, így a földön nem foglalunk el annyi helyet, hogy ne lehessen beállni az autóval. Ehhez használhatunk akasztókat vagy polcokat, kosarakat is. A falon akár a biciklit is lehet tárolni, az ehhez tartozó akasztók barkácsboltokban megvásárolhatók különböző méretekben.
  • Ha a fal is tele van és a belmagasság engedi, akkor érdemes galériaszerűen kialakítani polcokat, amelyek nagyobb teherbírással rendelkeznek és bőven lehet rájuk pakolni.
  • Nagyobb garázsokba zárt szekrények is beépíthetőek, amelyek kényelmesen pakolhatók és el is rejtik dolgainkat a kíváncsi szemek elől.
  • A szerszámoknak tehetünk mágneses tartókat is, amiket érdemes könnyen elérhető helyre rakni, ahol egyszerűen hozzáférhetünk. A mágneses tároló segítségével könnyen rendet tarthatunk a szerszámok között.

Rendszeres szelektálás

Bármennyire igyekszünk rendszerezni és csak a valóban szükséges holmikat megtartani, mindig halmozódnak fel már szükségtelen, tönkrement, de még sokáig tartogatott dolgok, amik “jók lesznek még valamire”. Időnként ezeket érdemes szelektálni, és megválni a számunkra már hasztalan holmiktól.

Általában a lomtalanítást évente ajánlják, de vannak, akik több évet is várnak vele. Ha nagyon sok minden halmozódott fel, azok elszállításához érdemes a konténer rendelés mellett dönteni.

Konténer rendelés Budapest

Az Interbridge-Trade Kft. hagyományos és lenyitható falú konténer bérlés szolgáltatásával biztosíthatja Önnek 4-10 m3-es konténer szállítását, ami segítségére lehet a lomtalanítás során. A konténer a megbeszélt időpontban kiszállításra kerül, Önnek csak meg kell pakolni, mi pedig elszállítjuk azt. Keressen minket bizalommal és foglaljon időpontot még ma. Kollégáink egyedi árajánlatot készítenek Önnek, mely nem tartalmaz semmilyen rejtett költséget, így a számlán nem érheti semmilyen meglepetés. Bízzon a profizmusban, bízza ránk a konténer szállítás, sittszállítás feladatát!

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu

Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!