Legyen szó háztartásban vagy ipari környezetben keletkezett építési törmelékekről, akadályokba ütközhet, ha azok elszállítására vagy feldolgozására kerül a sor. Akár kicsi, akár nagy a szóban forgó anyagok mennyisége, a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében az a helyes döntés, ha segítséget kér olyanoktól, akik járatosak a témában.

Terv nélkül egy tapodtat se!

Egy felújítás vagy építkezés nem csak a rengeteg szervezés miatt okozhat fejtörést, hiszen az építési törmelékek szakszerű feldolgozása, fuvarozása is kihívásokat rejthet.

Ha „csak” a hulladéklerakóig kívánja eljuttatni a törmelékeket, könnyebb dolga lehet /persze nem mondjuk azt, hogy két telefonhívás után nyugodtan hátradőlhet/. Szüksége lesz konténerre (egyre vagy többre), néhány erős kézre, és egy megbízható sofőrre is.

Ha híven követné a modern kor elvárásait, és fontosnak tartja a környezetvédelmet is, akkor bonyolultabb eljárásokra készülhet. De aggodalomra semmi ok. Az újrahasznosítással sokat tehet a Föld egészségéért, és akár egy kisebb vagyont is megtakaríthat. Az építési törmelékekből ugyanis a téglákat, a cserepeket, sőt még a beton is átdolgozhatja.

Ahhoz azonban, hogy ezek az anyagok újrafelhasználhatók legyenek, nemcsak korrekt elszállításukról szükséges gondoskodnia, hanem a bevizsgáltatásukról és az engedélyeztetésükről is. A felsoroltakból egyik folyamat sem elhanyagolandó vagy kihagyható. Mégis ki akarna jogi vitába keveredni, netán büntetést fizetni egy következő projektnél, vagy az átdolgozott anyagok eladása során?

Sittszállítás Budapest teljes területén

A sittszállítást többféle méretű, 4-8 m3-es konténerekkel vállaljuk a főváros összes kerületében. Készletünket úgy alakítottuk ki, hogy sofőrjeink a kisebb és a nagyobb mennyiségű hulladékokat is gyorsan és biztonságosan fuvarozhassák. /A megfelelő konténert minden esetben az ügyfél választja ki./

Cégünknél a sitt szállítás árak tartalmazzák a konténer bérlés költségét (egy napra vagy hosszabb időre), illetve a konténer ki- és elszállításának díját is. A velünk kötött megállapodásban nincsenek kiskapuk vagy apró betűs részek, mindig pontos tájékoztatást adunk.

Ha úgy érzi, ingoványos talajra tévedt, és vannak még kérdései a konténer bérléssel vagy az építési hulladékok elszállításával kapcsolatosan, akkor szívesen segítünk. Igyekszünk rövid időn belül kielégítő válaszokat adni Önnek. Itt a weboldalon, e-mailben vagy telefonon azonnal kapcsolatba léphet kollégáinkkal.

Kérjen Ön is ingyenes, kötelezettségektől mentes árajánlatot az Interbridge-Trade Kft-től!

Elérhetőségeink
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!