Megrendelőinktől, illetve leendő megrendelőinktől sokszor kapjuk azt a kérdést az első telefonhívás alkalmával, hogy mennyibe kerül a konténer rendelés? Mivel a konténer árak számos tényezőtől függnek, ezeket próbáltuk meg összegyűjteni bejegyzésünkben.

Az árakat alapvetően befolyásoló tényezők:

  • pontos helyszín, kerület
  • konténer méret
  • hulladék típus
  • megrendelés gyakorisága

Alapvetően az árat a helyszín és a méret határozza meg, de például összességében a hulladék fajtája (például építési törmelék, vagy textilek, papírhulladékok) és a súly is fontos tényező lesz, hiszen ezek alapvetően megszabják a bérelni kívánt konténer méretét is. A hulladék típusa is kiemelten fontos, a konténer bérlés során tiszta sitt szállítás, vagy vegyes hulladék szállítás fog történni. A témában a következő linken olvashat részletesebben:

A tiszta sitt és a vegyes hulladék – konténer bérlés

Az árakat befolyásolja az is, hogy egyszeri, vagy folyamatos megrendelésről van szó, az utóbbi esetben mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani. Árainkat a következő linken találja:

Konténer rendelés árak

Felhívjuk kedves ügyfeleink és leendő ügyfeleink figyelmét, hogy a honlapon található áraink tiszta sitt szállításra vonatkoznak, a vegyes hulladék szállítási árainkról kollégánk tud részletes felvilágosítást adni a +36 70 368 5824 telefonszámon.

Konténer szállítás átláthatóan

Cégünk egyszerű, átlátható árazási stratégiát alkalmaz, nincsenek rejtett költségek, amik a megbízás végén derülnek csak ki. Az áraink tartalmazzák a konténer bérlés költségét, a szállítás díját, a hulladéklerakóba történő lepakolást, az összes adót, így nincs kellemetlen meglepetés a számla kézhezvételekor. Nincs plusz útdíj költség, pakolási vagy épp adminisztrációs díj, esetleg plusz üzemanyagköltség. Ha mégsem cégünket bízza meg a konténer szállítási feladattal, mindenképpen érdeklődjön a választott cégnél ezekkel kapcsolatosan még megrendelés előtt!

Ha konténerre van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon!

A konténer szállítás árainak csökkentése

Ön is sokat tehet annak érdekében, hogy kevesebbe kerüljön a konténer rendelés! Az egyik az, hogy kerüljenek megfelelően felaprításra a hulladékok, hogy a lehető legkisebb helyet foglalják, így minél több minden férjen be a konténerbe. A másik fontos feladat, hogy a hulladék mennyisége megfelelően kerüljön megbecslésre, hogy ne a munka során derüljön ki, hogy a nagyobb konténert kellett volna választani.

Konténer rendelés Budapest

Ha nagytakarítást, lomtalanítást végez házában, vagy épp egy építési, felújítási munkán van túl, érdemes konténert bérelni a hulladékszállításhoz. Ez lehetőséget teremt arra, hogy egyben megszabaduljon az építési törmelékektől, hulladékoktól, vagy akár lomoktól, bútoroktól is.

Ha Önnek is konténerszállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon!

konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja: KONTÉNER BÉRLÉS ELŐTT

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!