Ha nem is havonta, de évente legalább egyszer-kétszer érdemes rászánni magunkat a nagytakarításra. Itt nemcsak a szokásos ablakpucolós szeánszra gondolunk, vagy arra, hogy ki kell porszívózni a szekrény és a kanapé mögött is, hanem egy alapos, mindenre kiterjedő portörlésre és szelektálásra. Míg az előbbi nem nagy fáradtság, utóbbi sok problémát okozhat.

Összegyűjtöttük, hogyan és milyen sorrendben érdemes nekiállni a pakolásnak, illetve leírtuk, hogy miért célszerű konténert bérelni a szelektáláshoz.

A pincétől egészen a padlásig

Kezdjük a legnagyobbakkal! A használaton kívüli székek, polcok, asztalok és szekrények túl sok helyet foglalnak, bárhol tároljuk őket. Nézzük át a bútorainkat, és döntsünk el, melyekre van valóban szükségünk! Mik azok, amik csak a port fogják? Az építési törmelékektől (pl. sitt, fedőanyagok), valamint a régóta őrizgetett padló- és faliszőnyegektől is megszabadulhatunk a mindenre kiterjedő nagytakarítás során.

Folytassuk a sort a dobozokkal és a zsákokkal! Biztos, hogy az összes elcsomagolt holmi kell nekünk? Ha vannak újrafelhasználható dísztárgyaink, ágyneműink vagy ruhaneműink, akkor azokat bátran adományozzuk el, vagy adjuk tovább a családtagoknak, barátoknak, kollégáknak! Amik feleslegesek, azokat ne sajnáljuk kidobni.

Mindenki gyűjtöget… újságokat, könyveket, érméket, bélyegeket, stb. De mi történik akkor, ha olyan tárgyakat halmoztunk fel az otthonunkban, amik átvették az uralmat a terek fölött? Ott vannak a nappaliban, a hálószobában, sőt még a konyhában is. Egyszerű a válasz: ha vannak elfekvőben olyan gyűjtemények, amik csak „terhesek”, akkor eljött az idő, ki kell dobnunk azokat.

Olcsó konténer rendelés szelektáláshoz

Több helyre van szüksége, mert kisgyermek érkezik a családba? A nagymama költözik Önhöz? Betenne néhány sporteszközt a garázsba, de nincs elég hely? Az új gardrób kialakításán gondolkozik? Azonnal érkezhet a segítség, csak döntsön a konténer bérlés mellett!

Többféle méretű konténer közül választhatja ki a céljainak megfelelőt. Cégünk 4-8 m3-es konténerekkel biztosítja a leszelektált tárgyak/bútorok/építési törmelékek gyors, biztonságos és szakszerű elszállítását. Fontos: az étolajat, a festékeket, a ragasztókat és az elektronikus berendezéseket nem áll módunkban elvinni. Az ilyen és ezekhez hasonló környezetszennyező anyagok elszállítása csak az arra kijelölt hulladéklerakókban lehetséges.

Ha kérdései vannak arról, hogy miket szabad beledobnia a bérelni kívánt konténerbe és miket nem, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel segítenek Önnek.

Hívjon minket: +36/70-368-58-24!

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!