Az otthonunkban gyakran rendet rakunk. Nagytakarítást végzünk a házban, a kertben, a garázsban, és még a felhalmozódott hulladékok elszállításáról is hajlandóak vagyunk viharos sebességgel gondoskodni. De mi a helyzet a cégben felgyülemlett lomokkal? Meddig kerülgetjük a papírhalom-tornyokat, az elromlott irodaszékeket és a leharcolt bútorokat?

Mondjon nemet a céges hulladékokra!

Akár kisebb, akár nagyobb irodáról van szó, fontos, hogy rend és tisztaság uralkodjon mind a munkaterületeken, mind pedig a tárolókban. Az átláthatóságon túl a kollégák kényelmét is szolgálhatja egy kiadós lomtalanítás. /Egy rendezett irodában hatékonyabban dolgozhatnak./

Alaposan és okosan válogasson

Céges papírok. Fontos, hogy mielőtt nekilát a szelektálásnak, gondolja át, mely dokumentumokat kell megtartania (szerződések, számlák), és melyek azok, amiket rögtön száműzhet (régi szórólapok, névjegykártyák). Sokat tehet a környezetért, ha utóbbiakat az iratmegsemmisítőre bízza, majd a szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.

Elektromos berendezések. A számítógépek, a nyomtatók, a szkennerek és a hasonló irodai eszközök mind veszélyes hulladéknak számítanak. /Csak az arra kijelölt helyeken veszik át őket./ Ha működőképes állapotban vannak, elteheti őket a nehezebb időkre, vagy elajándékozhatja például egy segélyszervezetnek.

Irodai eszközök. Gyorsan fogynak és cserélődnek, bármennyire vigyáz rájuk. Gondolunk itt a tollakra, az ollókra, az iratrendező mappákra, a tűzőgépekre, a szövegkiemelőkre, és így tovább. Rövid időn át könnyedén megoldhatja a tárolásukat, hosszú távon azonban csak a helyet foglalják. Szabaduljon meg az összes elhasználódott irodai eszköztől!

Forgószékek és egyéb ülőalkalmatosságok. Ezek sem örök életűek, tárolni őket pedig kihívást jelenthet /különösen akkor, ha kicsi az iroda vagy nincs tárolóhelyiség/. Ha a javíttatásuk már nem lehetséges, célszerű mielőbb búcsút intenie valamennyinek.

Bútorok. Rohanó világunkban gyakran előfordul, hogy nem kap megfelelő alkatrészt a néhány éve vásárolt könyvespolchoz vagy tárgyalóasztalhoz. Könnyen megeshet az is, hogy nem talál szakembert, aki vállalna ezek felújítását. Nincs mese, ilyenkor mielőbb meg kell válni az elhasználódott bútoroktól, és újakat beszerezni.

Konténer bérléssel könnyű a céges lomtalanítás

Ha Ön is elszánta magát, hogy rendet teremt a céges papírok között, ha az elhasználódott irodaszékektől és a bútoroktól is szívesen megszabadulna, akkor béreljen konténert cégünktől!

Ha a konténer rendelés esetén minket választ, gyorsan túllehet a lomtalanításon, ráadásul a hulladékok elszállítására sem lesz gondja. Mi egy füst alatt elintézünk Önnek mindent.

Kérjen ajánlatot 4-8 m3-es konténer bérlésre!

Elérhetőségeink
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!