Ahhoz, hogy cége körül mindig rendezettség és tisztaság legyen, elengedhetetlen, hogy egy megfelelő konténer szállító céget bízzon meg, mely valóban leveszi a terhet az Ön válláról a hulladékszállítás terén. Szüksége lesz egy olyan cégre, ami megfizethető áron képes az Ön igényeihez alkalmazkodni.

Cégünk, az InterBridge-Trade Kft. rendelkezik a fenti képességekkel, tulajdonságokkal, sőt még többel is! A konténer szállítás esetén biztosítjuk a rugalmas konténer lerakást és felvételt, illetve a hulladékszállításban és kezelésben nagy gyakorlattal rendelkező csapatunk fogja végigkísérni az érdeklődéstől a megrendelésen a keresztül a konkrét konténer szállításig. Ha állandó megrendelést szeretne leadni, mert minden héten akár több konténerre is szükséges van, ne habozzon, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon!

Mi vagyunk az ideális partner a konténer szállítás terén, ha 4, 5, 6, vagy 8 m3-as konténerre van szüksége, illetve ha fontos Önnek a gyors, pontos ügyintézés, az átlátható díjszabás és számlázás.

A megfelelő méretű konténer rendelése

Az első lépés természetesen az, hogy végiggondolja, hogy cége számára milyen gyakorisággal és milyen méretű konténerre van szüksége. Alapvetően et az fogja befolyásolni, hogy cégének milyen tevékenységi köre van, illetve mekkora cégről van szó. Természetesen egy kivitelezéssel, vagy épp épületbontással foglalkozó cégnek gyakrabban lesz szüksége konténer rendelésre, mint egy szolgáltató vállalkozásnak, aminek esetleg csak az éves lomtalanításhoz lesz szükséges a konténer. Ha bizonytalan a konténer méretét illetően, keresse kollégánkat, aki több évtizedes tapasztalata alapján biztosan segít a helyes kiválasztásban!

A hulladék típusa

Amennyiben az Ön cége rengeteg újrahasznosítható anyagot termel hulladékként (például a raktározás során sok kartondoboz gyülemlik fel), mindenképpen járja körbe a lehetőségeit a szelektív hulladékkezelés, -gyűjtés és -szállítás terén. Gondoljon környezetünk védelmére, mielőtt az ilyen anyagokat csak simán a kukába, konténerbe dobja!

A konténer szállítás díja

Alapvetően a konténer rendelés díja függ a konténer méretétől és a szállítás helyétől. Természetesen abban az esetben, ha rendszeres megrendelőnk lesz, és havi, heti megrendelésekre számíthatunk Öntől, lehetőség van egy kedvezményes díjazási rendszer kialakítására is. A kedvezmény mértékéről minden esetben kollégánkkal tud egyeztetni.

Az előnyök, ha velünk alakítja ki üzleti kapcsolatát:

  • egyértelmű árazás: a számlában nem fog érthetetlen tételeket találni. Hívjon minket még most, hogy egyeztessük az Ön számára szükséges szolgáltatást és ennek pontos díját!
  • gyors szállítás: a különböző méretű konténerekből nagy készlettel rendelkezünk, így napokon belül ki tudjuk szolgálni megrendelését
  • megfizethető, versenyképes díjak

Konténer rendelés Budapesten

Ha Önnek is konténer rendelésre van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon!

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!