Ha elhatározta, hogy építkezési, bontási, felújítási, vagy épp lomtalanítási munkájához a konténer rendelés lesz segítségére, akkor a következő ellenőrző lista biztosan segíteni fog, hogy gördülékenyebben menjen a folyamat. Menjen végig lépésenként a listán, hogy a projekt zárásakor kellemes élményként tudjon visszatekinteni a folyamatra.

A hulladék mennyiségének becslése

Egy megközelítőleges becslés fontos a hulladék esetén, ez abban fog segíteni, hogy mekkora konténert kell rendelnie.

Találjon egy fix áras konténer szállító céget

Rendelés előtt egyeztessen a céggel, hogy bármilyen plusz költségre lehet-e számítani. Fontos, hogy előre leegyeztetésre kerüljön a végleges díj, de a projekt végén érje meglepetés.

Beszéljen a szomszédaival

Ha közterületen helyezi el a konténert, ezzel nehezítve esetleg a szomszédok parkolását, közlekedését, mindenképpen tájékoztassa őket! Jelezze számukra, hogy mennyi ideig tart a konténer bérlés, illetve arról, hogy bármilyen zajos, poros munkálatokra számíthatnak-e a következő időszakban. Ne felejtse el, az emberek mindig sokkal jobban kezelik azokat a kellemetlen helyzeteket, melyekről volt előre információjuk!

Tervezze meg a konténer helyét

Ha saját területre helyezi le a megrendelt konténert, alaposan tervezze meg ennek helyét. A konténer alatt szilárdnak kell lennie a talajnak, illetve az útnak is, amin a teherautó megközelíti ezt a területet. Fontos, hogy a konténer szállítás után ne kelljen az udvart helyreállítani a megsüllyedés miatt.

Ellenőrizze az időjárást

Mindig ellenőrizze az előrejelzést a rendelés előtt, hiszen ha épp 1 hétig esni fog az eső, akkor a munkát a rossz időjárásban kell elvégezni. Természetesen egy hirtelen vihar nincs kizárva ekkor sem, de sokat segíthet a tervezésben az előrejelzés.

Csak az oldalfal magasságáig töltse a konténert

Amikor egy konténert pakol meg, mindig figyelnie kell rá, hogy csak a konténer oldalfalának magasságáig szabad azt tölteni. Ennek biztonsági okai vannak, a szállításkor nem szabad hogy a menetszél lesodorjon bármit is, hiszen ez veszélyeztetné a többi közlekedőt. Ha mégis többet pakol a konténerbe, minden esetben plusz díjat leszünk kénytelenek felszámolni.

Határozza meg a felvételi időpontot

Tervezze meg, hogy mennyi ideig fog tartani a projekt és ennek megfelelően határozza meg a lerakás és felvétel időpontját.

 

Konténer szállítás Budapesten

Ha Önnek is konténer rendelésre van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon!

Árainkról a következő linken tájékozódhat: KONTÉNER RENDELÉS ÁRAK

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!