Manapság olyannyira szeszélyes az időjárás hazánkban, hogy bármelyik pillanatban egy kiadós égiháború kellős közepén találhatjuk magunkat. És bár mi átvészelhetjük az otthonunk biztonságos falai között a váratlan viharokat, a házunk vagy a kertünk (urambocsá’ mindkettő) könnyen ráfázhat.

Amikor szó szerint úszunk a teendőkben

A hosszú évek alatt összegyűlt és feleslegesnek ítélt bútordarabjainkat, könyveinket, ruháinkat és gyermekjátékainkat gyakorta a tetőtérben, a padláson vagy a pincében rejtjük el. Egyszerűen nincs rájuk szükségünk. Úgy vagyunk vele, ha majd az időnk engedi, vagy kedvünk lesz hozzá, akkor rendet rakunk a lomok között.
Egy nagyobb esőzés vagy vihar azonban könnyen keresztbe húzhatja a számításainkat. Valljuk be, sem a bútoroknak, sem a könyveknek vagy ruháknak nem tesz jót egy beázás! Mi pedig hosszasan törhetjük a fejünket azon, hogy mihez kezdjünk a tönkrement garnitúrával, az értéktárgyakkal és a ruhaneműkkel. Különösképpen akkor, ha azokat már nem tudjuk helyrehozni vagy újra felhasználni.

Egy kiadós vihar nemcsak a házban, hanem a kertben is súlyos károkat okozhat. Átrendezheti a szeretettel gondozott kertünket, kidöntheti a termő gyümölcsfáinkat, sőt akár a tetőszerkezetet is megrongálhatja (pl. leesnek a cserepek, megreped a szarufa, betöri a jég az ablakot). Az ilyen veszteségekre aligha lehet felkészülni. Csak annyit tehetünk, hogy lehajtott fejjel pótoljuk a hiányosságokat, és eltüntetjük a rendetlenséget, amit a vihar maga után hagyott.

Ha gyors megoldásra van szükség – KONTÉNER RENDELÉS

Legyen szó a padlástérben vagy a pincében elázott bútorokról, kidöntött facsemetékről vagy összetört cserepekről, ezek gyors elszállításáról célszerű mielőbb gondoskodni. Ha profi munkát szeretne végezni, akkor érdemes hulladék konténert bérelnie. Így csak annyi lesz a feladata, hogy megfelelően összegyűjti a lomokat, és bepakolja azokat a kibérelt konténerbe.
A konténer szállítással sem kell törődnie, ugyanis ha ránk bízza magát, mi szakszerűen elvégezzük Ön helyett. Cégünktől (a hulladék mennyiségét figyelembevéve) 4-8 m3-es, rendszeresen karbantartott, kiváló állapotú konténereket rendelhet. Ha szükséges, egyszerre akár többet is bérbe vehet a fővárosban.

Kímélje meg magát a további stressztől, épp elég a viharkárok okozta feszültség is!

Konténer szállítás szolgáltatásunkat Budapest teljes területén igénybe veheti. Ha bővebben tudakozódna a díjszabásainkról, vagy egyéb kérdései vannak, akkor elérhetőségünkön kapcsolatba léphet velünk. Rövid idő alatt elkészítjük személyre szabott árajánlatát.

Elérhetőségünk
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!