Ha elveszítünk egy családtagot, barátot vagy kollégát, sok nehéz döntés várhat ránk már a gyász korai időszakában. Ha a szerettünk minden ingóságát ránk hagyta, akkor alaposan át kell gondolnunk, mikre van szükségünk, és mikre nem. Különösen nehéz a feladat abban az esetben, ha olyan használati tárgyak is vannak az örökölt ingatlanban, melyekhez minket is emlékek kötnek.

Ha a saját otthonunkban nem kaphatnak helyet a szóban forgó ingóságok és a rokonoknál sincs helyük, akkor dönthetünk az elajándékozásuk mellett. Odaadhatjuk az épségben lévő kis- és nagybútorokat az arra rászorulóknak. A jó állapotú háztartási kis- és nagygépeket, ruhaneműket és egyéb textíliákat elvihetjük például egy alapítványba, bölcsődébe, óvodába vagy iskolába is.

Ha időnk és energiánk engedi, piacra is vihetjük a hagyatékot, vagy egy garázsbörze keretében túladhatunk a számunkra szükségtelen, mégis értékes ingóságokon. Az interneten keresztül szintén áruba bocsájthatjuk valamennyit, ha úgy gondoljuk, az eladás folyamata így gyorsabb lehet. Az örökölt tárgyakat továbbá antikváriumra is bízhatjuk, ahol egy szakértő segíthet nekünk a tárgyak elszállításában, és később az eladásban.

Zavartalan szortírozás

Ha mi magunk szeretnénk az örökölt tárgyakat szelektálni és elszállíttatni, akkor a konténer bérlés mellett is letehetjük a voksunkat. A folyamatot így a saját tempónk szerint irányíthatjuk, meg-megpihenve, nosztalgiázva. Nem kell sietnünk, hiszen mi magunk választhatjuk meg a konténer szállítás időpontját is. Arra azonban fontos gondolnunk, hogy a kölcsönzés a tavaszi és az őszi hónapokban mindig gyakoribb, így nem biztos, hogyha ma telefonálunk, akkor holnap már lesz szabad konténer.

A rendelés előtt mindenképpen mérjük fel azt is, hogy hozzávetőlegesen mekkora lesz az elszállíttatni kívánt hagyaték! Biztosan elegendő a legkisebb méretű hulladék konténer a használaton kívüli bútordaraboknak, ruhaneműknek, szőnyegeknek és könyveknek? Többféle méretű konténer a rendelkezésünkre áll. Azt azonban ne felejtsük, hogy a sittes konténer árak méretenként változnak!

Konténer rendelés Budapesten

Legyen szó hagyaték elszállításáról, tavaszi nagytakarításról vagy egy nagyobb felújításról, ránk minden esetben számíthat. Sittes konténereink 4-8 m3-es méretekben bérelhetők rövidebb-hosszabb időszakokra, kedvező feltételek mellett. Ne szalassza el a lehetőséget, írjon egy üzenetet vagy hívjon minket, és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

Várjuk mihamarabbi megkeresését!
E-mail címünk: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszámunk: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!