Nemcsak a tavaszi és az őszi időszakban, hanem az év további évszakaiban is szükség lehet a kerti zöldhulladékok összegyűjtésére, illetve újrahasznosítására. Joggal merülhet fel a kérdés a kitartó kertművelőkben: Mégis mihez kezdjek azzal a sok felesleges faággal, gyommal és nyesedékkel? A komposztra nem fér, a következő nagytakarításig pedig nem tudom hol tárolni, csak útban van.

A hulladék konténer bérlés remek megoldást nyújt a zöldhulladékok gyors összegyűjtésére és szakszerű elszállítására. Környezetkímélő eljárásról lévén szó, segítségével csökkenthetjük az üvegházhatást, és megvédhetjük a bolygónkat a túlterheltségtől. Ez egy tiszta, nyereséges üzlet: mi is jól járunk, és a Föld is hálás lesz a munkánkért.

Mikor lehet szükség konténer bérlésre?

  • ha komplett nagytakarítást végzünk a kertben
  • ha metszést ejtünk a bokrokon és a fákon
  • ha fiatalítani kívánjuk a növényeket és a virágokat
  • ha elszállítanánk az összegyűlt fűnyesedéket
  • ha nincs komposzt a háznál, vagy kevés a hely az újrahasznosításra

Ezek a leggyakoribb érvek arra, hogy konténert béreljünk a különböző zöldhulladékokhoz. És a sort még hosszasan folytathatnánk, különösképpen ha állami, közületi vagy ipari tevékenységekről beszélünk. Cégünk gond nélkül eleget tesz minden felsorolásban szereplő megbízásnak.

Mik számítanak zöldhulladéknak?

  • levelek, gallyak és faágak
  • fűnyesedékek és elnyílt virágok
  • zöldségmaradványok, ill. gyümölcsmaradványok

Hová kerülnek a kerti zöldhulladékok?
Cégünk kiemelt figyelmet szentel a környezetvédelemnek. A zöldhulladékok felpakolását követően társaságunk szakszerűen elszállítja a kibérelt konténert, és leadja azokat az arra alkalmas szemétlerakóban. /Saját maga is elviheti a hulladékokat, de a szállítás tekintetében nehezebb dolga lehet./

Konténert csak a konténerestől

Az Interbridge-Trade Kft-től 4-8 m3-es konténereket bérelhet magán-, lakossági- és ipari célokra egyaránt. Lehetőséget biztosítunk egy, vagy akár egyszerre több konténer kölcsönzésére is. Olcsó konténer árakkal dolgozunk, így nem kell azon aggódnia, hogy a munka végeztével csillagászati összegeket kérünk el Öntől. A tennivalókat magas minőségben, hatékonyan teljesítjük – emiatt se főjön a feje!
Akár építkezik, felújít, lomtalanítást végez, vagy a nemrégiben örökölt, de nem szükséges hagyatékát szeretné jó kezekben tudni, érdemes minket mielőbb felkeresnie. Egy rövid, lényegre törő beszélgetést és egyeztetést követően igyekszünk Önnek pontos árajánlatot adni, hogy plusz költségekkel még véletlenül se kelljen számolnia.

Egyeztessen időpontot kollégáinkkal e-mailben vagy telefonon!

E-mail címünk: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszámunk: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!