Ön rendelt egy konténert és a következő feladat ennek a megtöltése. Azt gondolhatja, hogy egy nagyon egyszerű feladat előtt áll, pedig ez nem minden esetben van így…

A konténer megpakolása trükkös feladat lehet a mérettől, súlytól, és a hulladék típusától is függően.

Bejegyzésünkben leírjuk a legjobb tippeket, trükköket, stratégiát, amit a konténer helyes megpakolásához használhatnak ügyfeleink, leendő ügyfeleink.

A nagyobb, terjedelmesebb elemek szétbontása, aprítása

Az egyik legfontosabb, hogy a nagyobb, terjedelmesebb dolgokat vágjuk, törjük, daraboljuk szét, mielőtt a konténerbe mennek. Ha maximalizálni szeretné a konténer kihasználtságát, akkor biztosan nem szeretné ezt üres kartondobozokkal megtölteni. Az olyan elemek, mint a polcok, fiókos szekrények szintén sokkal kisebb helyet foglalnak akkor, ha szétszereltük őket elemeikre.

Kerülje el a konténer túlzott megpakolását

Az egyik leggyakoribb probléma a túltöltés, amikor ügyfeleink a konténer falánál magasabbra halmozzák fel a hulladékot a konténerben. Amikor felvesszük a konténert és elszállítjuk a hulladéklerakóba, akkor biztosaknak kell lennünk abban, hogy menetközben semmi sem repül le a forgalomban. Ennek megfelelően nagyon fontos, hogy a hulladék nem érhet a konténer oldalfala fölé!

Az utakon közlekedők és kollégáink biztonsága érdekében kérjük, hogy mindig figyeljen a hulladék mennyiségére!

A konténer rendelés időt és pénzt spórol

A jó konténer szállítás időt spórol. A kiváló konténer bérlés pedig időt és pénzt is spórol Önnek! A legfontosabb, hogy segítenek elkerülni a végeláthatatlan utakat a hulladéklerakóba. Például a 8 köbméteres konténer rendelése esetén nagyjából 10 külön utat spórol meg a konténer rendeléssel. Ez éppen 10 körrel kevesebb, mialatt a benzint pocsékolná, a dugóban ülne és távol lenne a valódi munkálatoktól.

Mi megoldjuk a hulladék kérdést, Önnek pedig csak a valódi projektre kell koncentrálnia!

Ne feledje, bizonyos anyagok nem mehetnek a konténerbe!

A veszélyes hulladékokról már számos alkalommal írtunk, viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy ezek semmi esetre sem kerülhetnek be a konténerbe, jelentős környezetkárosító hatásuk miatt!

A konténer helye

Ha megrendeli a tökéletes konténert, de nem megfelelő helyre helyezteti le kollégánkkal a szállítás során, az egész munka nem lesz hatékony és sok idegeskedés, plusz munka fogja kísérni a projektet. Például ha a konyháját újítja fel, mely a ház hátsó részében van, de a konténert a ház elé helyezteti le az udvar helyett, nagyon sok pluszmunkát okoz magának. Ahelyett, hogy nagyjából az ablakon dobálhatná ki a nem szükséges anyagokat, át kell vinnie a házon, vagy meg kell kerülnie a házat, ha nem szeretné mindenhonnan az ezzel járó koszt takarítani.

Konténer szállítás Budapesten

Ha Önnek is konténerszállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon! Kollégáink évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy felújítási, lomtalanítási, építési munkáját sikerrel zárhatja!

Árainkról a következő linken tájékozódhat: KONTÉNER ÁRAK

konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja: KONTÉNER BÉRLÉS ELŐTT

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!