Miként rendelje meg a konténert? Tudjuk, hogy ez nem egy rakétatudomány, de ha még sosem vette igénybe konténer szállítási szolgáltatásunkat, akkor nem tudhatja, hogy vannak olyan apróságok, melyekre érdemes figyelni a folyamat során. Ha ezekre a tényezőkre nem figyel, akkor a konténer rendelés könnyen kellemetlen élménnyé, rémálommá válhat.

Ha most fejezte be a felújítási, építési munkálatokat házában, lakásában, ­akkor az utolsó lépés mindig a sittszállítás, amikor az építési hulladékok, törmelékek elszállításra kerülnek. Hogy tud megszabadulni ezektől a hulladékoktól? Ezeket elszállíthatja saját autóval a hulladéklerakóba, vagy bérelhet konténert. (Olvassa el a témában írt bejegyzésünket: Mit lehet a konténer rendeléssel spórolni?)

Amennyiben a konténer szállítást választja, akkor olvassa tovább bejegyzésünket, mert néhány tippel szolgálunk! Hogyan béreljen konténert?

6 lépés a konténerbérlés során

  1. Az építési hulladék egy helyre történő gyűjtése, a konténer méretének becséléséhez
  2. Konténer szállítással foglalkozó cég keresése
  3. Egyeztetés a konténerbérléssel kapcsolatosan
  4. A megrendelni kívánt konténer méretének és a bérlés időtartamának meghatározása
  5. Dobja ki az építési törmeléket, hulladékot a konténerbe!
  6. Konténer elszállítása

A hulladék gyűjtése

A leggyakrabban feltett kérdések között a „Mennyibe kerül a konténerszállítás?” és a „Mekkora konténert rendeljek?” kérdés előkelő helyen szerepel. Hasznos lehet, ha egy helyre gyűjti a hulladékot a felújítás alatt, így könnyebb lesz a rendeléskor meghatározni a szükséges konténer méretét.

Konténerszállító cégek

Ha konténerre van szüksége, a legegyszerűbb megoldás, ha az interneten keres szolgáltatót. A Google keresőjébe írja be például, hogy: „Konténer rendelés Budapest” és érdeklődjön a honlapokon található telefonszámokon. Ha egy konténer szállítással foglalkozó céget hív fel, figyeljen a következőkre:

– A hívásra válaszolnak, vagy csak automata hangpostával találkozik? Ha hétközben munkaidőn belül néhány órán belül nem kap visszahívást, ez lehet annak a jele, hogy jelenleg nincs elegendő kapacitásuk, nem tudják kiszolgálni jelenleg konténerrel

– Ki válaszol a hívására? Figyelembe veszik az Ön igényeit, tesznek fel kérdéseket a projektről, annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást kapja a szolgáltatás során?

Konténerre van szüksége? Hívjon minket a +36 70 368-5824 telefonszámon! Kollégáink évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy Ön építési, felújítási projektjét biztonságosan, megfelelően tudja zárni!

Árainkról a következő linken tájékozódhat: KONTÉNER ÁRAK

konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja: KONTÉNER RENDELÉS ELŐTT

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!