Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, ezért összegyűjtöttük, hogy szerintünk mikor és milyen méretű konténert érdemes bérelni. Így azok, akik kölcsönözni szeretnének a közeljövőben, akár jelentős összegeket is spórolhatnak.

Laikusként nem könnyű a választás, ha sittes konténer bérlésre kerül a sor. Különösen akkor, ha a kölcsönzés az első alkalommal történik, a megrendelő pedig bizonytalan a felbecsülendő szemét mennyiségét illetően.

Kisebb típusú hulladék konténerek (4-5 m3)

Kisebb méretű konténereink ideálisak akkor, ha az ügyfeleink kisebb felújítást terveznek, vagy alapos lomtalanítást végeznek az otthonukban. Tárolóinkban könnyedén elférnek az építési törmelékek, a régi, nem használatos bútorok, sőt a csak helyet foglaló ruhaneműk is. Előfordulhat, hogy a felújítás vagy a lomtalanítás során összegyűjtött hulladékok mellett marad még hely például a kerti zöldhulladékoknak, vagy a garázsban hosszú ideje tárolt holmiknak is. Ezek szintén elhelyezhetők a hulladék konténerekben.

Nagyobb típusú sitt konténerek (6-8 m3)

A 6-8 m3-es konténereket leginkább nagyobb projektek esetén szoktuk javasolni az ügyfeleinknek. Jó szolgálatot tesznek társasházak, irodaépületek vagy akár ipari létesítmények átépítésénél vagy bontásánál is. Nagy mennyiségű sitt és építési törmelék (tetőcserepek, hideg- és melegburkolatok, üvegek stb.) tárolására és biztonságos elszállítására is alkalmasak.

Mikor érdemes konténert bérelni?

A felújításon, a bontáson és az otthoni lomtalanításon túl számos olyan eset adódhat, amikor a konténer bérlés jó választásnak bizonyulhat. Ilyen lehet például egy költözés, egy nagyobb hagyaték elszállítása, a kerti rendrakás, vagy egy kiadós vihar utáni udvar- és kertrendezés.

Plusz tipp a konténer bérléshez

A bérlés előtti becslésnél jó döntés lehet, ha a megrendelő eggyel nagyobb tárolót választ, mint amire szüksége van. Így biztosan elfér majd benne minden, ami a tervben szerepelt, és jó néhány plusz lom is. De adott a lehetőség arra is, hogy az ügyfél még a bérlés előtt felkeresse kollégáinkat, és tanácsot kérjen a megfelelő méretre vonatkozóan.

Hulladék konténer árak

Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik a hulladék konténer bérlés és sittszállítás területein. A helyszínt, a konténer méretét, a bérlési időszakot és az elszállítást figyelembe véve alakítjuk ki árajánlatainkat a megrendelőknek. Kedvező díjszabásokkal dolgozunk Budapest teljes területén. Szolgáltatásaink bármelyik kerületben igénybe vehetők.

Érdekli az ajánlatunk? Keressen fel minket a konténeres sittszállítással kapcsolatban elérhetőségeinken!

E-mail címünk: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszámunk: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!