Azon gondolkozik a tél közeledtével, hogy lekéste a felújítási szezont, már nincs lehetőség jövő nyárig a tatarozásra? Azt gondoljuk, hogy a hideg időjárás miatt itt az ideje, hogy néhány hónapra beköltözzön az ember a kanapéra a tévé elé a popcornnal?

Elsőre talán szokatlanul hangzik, de a tél igazából nagyon jó alkalom a tatarozásra, hogy például felújítsa a fürdőszobáját, vagy kicserélje a már évek óta zavaró konyhai csempét.

Lehet-e konténert rendelni a havas, hideg időjárásban? De még mennyire!

Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amire viszont érdemes figyelni a téli konténerbérlés esetén.

Egyszerű, gyors konténerszállítás

Nagyon sokan a felújítási munkálatokat a szép időjáráshoz kötik, így természetesen ez a legnehezebb időszak a konténerrendelés esetén, ilyenkor akár több napot is várni kell, mire felszabadul egy-egy konténer. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy alapvetően a téli hónapokban sokkal gyorsabban ki tudjuk szállítani ügyfeleinknek a megrendelt konténert, akár még aznap is. A konténerek elérhetőségért, szállítási határidőkért hívja kollégánkat!

Konténer a csúszós, nedves talajon

A téli, esős időjárás esetén sokkal könnyebben meg tud süllyedni a föld a konténer és benne elhelyezett hulladékok súlya alatt. Ha ezt szeretnénk elkerülni, akkor érdemes a konténer alá falemezt elhelyezni, így jobban eloszlik a súly és kevésbé hagy nyomot a földön.

Konténerszállítás hó esetén

Kiszállításakor oda helyezzük le a konténert, ahova Ön kéri. Amennyiben esett a hó, kérjük, hogy tisztítsa meg az utat és a konténer helyét!

Fő a biztonság!

Ha azt tervezi, hogy a nem szükséges tárgyakat, bútorokat ezen a télen kidobja, akkor vigyázzon a lejegesedett járdákkal, nehogy baleset történjen! Ha nagyobb tárgyaktól, például a régi kanapéjától, vagy nagyobb mennyiségű építési hulladéktól szabadulna meg, akkor még fokozottabban figyeljen! A következőket érdemes megtenni a munka előtt:

  1. Lapátolja el a havat az útról!
  2. Sózza le az utat!
  3. Közlekedjen óvatosan!

Ideje elkezdeni a projektet! Béreljen konténert!

Amennyiben eldöntötte, hogy kisebb-nagyobb felújítási munkáját a téli időszakra időzíti, keresse kollégánkat a +36 70 368-5824 telefonszámon, aki lehet, hogy még aznap tud biztosítani Önnek egy konténert.

Árainkról a következő linken tájékozódhat: KONTÉNER ÁRAK BUDAPESTEN

Nem rendelt még tőlünk? Olvassa el cikkünket a konténerrendelés előtti hasznos tudnivalókról vagy a konténerbérléssel kapcsolatosan gyakran felmerült kérdéseket!

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!