A lomtalanítás, a költözés, a lakásfelújítás és az épületbontás során tetemes mennyiségű hulladék keletkezik, amiktől jobb mielőbb megszabadulni. Nemcsak azért, mert a lomok a helyet foglalják, hanem azért is, mert akadályozhatnak minket a gyors és biztonságos munkavégzésben.

Ha nem férnek el a kukában vagy nincs mivel elfuvaroznunk azokat a közeli befogadóhelyre, akkor érdemes elgondolkoznunk a konténer bérlésen. Számos kedvező konstrukció a rendelkezésünkre áll, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy választunk közülük.

Lássuk, miket nyerhetünk azzal, ha konténert bérlünk!

  • Jól tudjuk, hogy sem a lakásfelújítás, sem az épületbontás nem megy egyről a kettőre. Ha a konténeres hulladékszállítás mellett voksolunk, nem fog minket szorítani az idő. Rövidebb-hosszabb intervallumokra is kölcsönözhetünk, ez csak megbeszélés kérdése. Az igényeket azért érdemes előre tisztázni a kiszemelt céggel.
  • Ingázhatunk a lakóhelyünk és a közeli szemétlerakó között, de nem érdemes. Sok időt spórolhatunk azzal, ha a lomok elszállítását inkább egy fuvarozó cég szakembereire bízzuk. Ők kevesebb energiabefektetéssel több hulladékot tudnak elszállítani, mint mi egy egyszerű személyautóval és utánfutóval.
  • Közel sem biztos, hogy olcsóbb, ha magunk vesszük meg a hulladékok tárolására és szállítására alkalmas dobozokat és zsákokat. Gondoljunk csak bele mennyi minden szükséges az építési törmelékek, bútorok, ruhaneműk és kisebb ingóságok elszállításához! Ezeket a hulladékokat már egyetlen 4 köbméteres konténer is képes lehet elnyelni.
  • Ha konténert bérlünk, a kényelmes pakolásról sem kell lemondanunk. A konténert magánterületen és közterületen egyaránt letehetjük. Utóbbi feltétele, hogy területfoglalási engedéllyel rendelkezzünk, amit az önkormányzattól kérhetünk. Papír hiányában büntetés jár, ezért semmiképp se hagyjuk ki ezt a lépést.
  • A lábunk alatt széthagyott törmelékek és ide-oda pakolgatott lomos zsákok egyaránt akadályozhatnak minket a munkában. A zsúfoltság nemcsak a helyhiány miatt lehet kellemetlen, de balesetveszélyes is. Dolgozzunk mindig tiszta környezetben és korlátok nélkül!

Hulladék konténerek az Interbridge-nél
Több mint 100 különböző 4-8 m3-es konténerrel büszkélkedhetünk, melyek között lenyitható oldalfalú típusok is helyet kapnak. Nálunk mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő, és az adott körülményeket is kiszolgáló konténert. Ha konténer szállítás szükséges Budapest területén, hívjon minket még ma!

Béreljen tőlünk Ön is akár 1 napra vagy hosszabb időre!

Érdeklődni és egyedi ajánlatot kérni az alábbi elérhetőségek egyikén tud:
E-mail címünk: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszámunk: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!