Idén szeptember 18-án, szombaton ünnepeljük a Takarítási Világnapot nemcsak Magyarországon, hanem világszerte. Ennek célja, hogy tisztább környezetet teremtsünk az otthonainkban, a közvetlen környezetünkben, és tulajdonképpen bármilyen helyszínen, amire ráfér a tisztítás. Ideje csatlakozni a mozgalomhoz, nézzük miként segíthet benne a konténer rendelés!

Kik vehetnek részt a takarításon? Magánszemélyek és cégek egyaránt dönthetnek úgy, hogy a Takarítás Világnapján rendbe teszik a saját portájukat, a munkahelyüket, a közvetlen környezetükben lévő utcákat és köztereket, de az erdőkben és a folyópartokon ugyanúgy hasznos lehet a segítség. Különböző szemétgyűjtési akciók léteznek, és mindenki olyan helyszínre mehet, ami a szívének igazán kedves. Érdemes az elindulás előtt alaposan tájékozódni a részvétel feltételeiről.

Ünneplés otthoni környezetben: a világnapot könnyedén megünnepelhetjük az otthonunkban is. Az ősz beköszöntével egyébként is sokan döntenek egy alapos, minden területet felölelő rendrakás mellett. Akkor miért ne tehetnék ezt a világnap hétvégéjén? Gondolunk itt az ablakmosásra, a kárpitok és a szőnyegek tisztítására, az ablakmosásra és a súrolásra, és nem hagyhatjuk ki a sorból a kisebb fajta lomtalanítást sem, ami akár a garázsban vagy a kertben is elvégezhető.

Takarítás a munkahelyen: a mindennapjaink nagy részét a munkahelyünkön töltjük. Egy irodában, egy üzemben, és így tovább. Bár igyekszünk ügyelni a rendre és a tisztaságra, fél év-év alatt bizony sok piszok felgyűlhet, és olyan szeméthalmazokat is létrehozhatunk, amiken még mi magunk is meglepődünk. Vágjunk bele közösen a kollégákkal a lomtalanításba és a súrolásba! Ez nemcsak azért lehet hasznos, mert a végén tiszta lesz minden, hanem csapatépítő programként is felfogható.

Konténer rendelés a takarításhoz

Akár az otthoni, a munkahelyi vagy egyéb helyszíni takarítás mellett döntünk a Takarítási Világnapon, konténerre minden esetben szükségünk lehet a hulladékok szakszerű elszállításához.

Cégünktől 4-8 m3-es hagyományos és lenyitható konténerek bérelhetők erre a napra vagy hétvégére is. A hulladékok elszállításáról mi magunk gondoskodunk, persze erre csak hétköznap kerül sor. Vegyes hulladék rendelés keretében sittet, könyveket és újságokat, textiltermékeket, szőnyegeket és bútorokat, valamint zöldhulladékokat szintén szállítunk. Megrendelőinktől csak annyit kérünk, hogy előre jelezzék, milyen típusú hulladék elszállításáról lesz szó. Az érdeklődők Budapest teljes területén, minden kerületben számíthatnak ránk.

Önnek is szükséges lenne a konténer bérlés? Keressen minket most, hogy biztosan legyen még szabad konténer a Takarítási Világnapra vagy egyéb kitűzött dátumra!

Elérhetőségek
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Konténer árak

Konténer rendelés – fogalmak

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!