A konténer bérlés nem egy mindennapi tevékenység, így megpróbálunk segíteni leendő ügyfeleinknek az alapvető kifejezések magyarázatával. Bejegyzésünk után biztosan nem jelent nehézséget a konténer rendelés, illetve a kollégánkkal történő egyeztetés.

Azok a ház- vagy lakástulajdonosok, akiknek szükségük van konténerre a bontási, felújítási projektjükhöz, vagy éppen egy teljesen új építkezésről van szó, az InterBridge-Trade Kft-re biztosan számíthatnak megbízható partnerükként.

Területfoglalási engedély konténer lehelyezéséhez

Az egyik leggyakrabban felmerülő kérdés a területfoglalási engedélyhez kapcsolódik. Ha a saját telkére szeretné a konténert lehelyeztetni, nem szükséges semmiféle engedély. Viszont amennyiben közterületre, kerületi önkormányzati területre szeretné lehelyezni a megrendelt konténert, területfoglalási engedélyt kell beszereznie. Fontos kiemelni, hogy ez minden esetben a megrendelő feladata, cégünk nem vállalja az engedélyek beszerzését. A témáról bővebben itt olvashat: Területfoglalási engedély konténer rendeléshez

Konténer

Olyan speciálisan kialakított hulladékszállító konténer, melyet a teherautó könnyen fel tud venni és le tud helyezni, amellyel a hulladékot a hulladéklerakódba szállítják. A konténerek különböző méretűek, cégünk 4m3, 5 m3, 6 m3 és 8 m3 konténerek szállítását vállalja, rendelkezünk hagyományos és lenyitható oldalfalú konténerekkel is ügyfeleink igényei szerint.

Építési és bontási hulladék

Azok a hulladékok, melyek építési és bontási munkák közben keletkeznek. Ha egy adott küszöböt elér az adott csoportok szerinti mennyiség, az építtető köteles az adott csoporthoz tartozó építési-bontási hulladékot – a hulladék további könnyebb hasznosíthatósága érdekében – a többi csoporthoz tartozó építési-bontási hulladéktól elkülönítetten gyűjteni addig, amíg a hulladékot a kezelőnek át nem adja. A csoportosítás és a küszöbértékek:

  • Kitermelt talaj (20 tonna)
  • Betontörmelék (20 tonna)
  • Aszfalttörmelék (5 tonna)
  • Fahulladék (5 tonna)
  • Fémhulladék (2 tonna)
  • Műanyag hulladék (2 tonna)
  • Vegyes építési és bontási hulladék (10 tonna)
  • Ásványi eredetű építőanyag-hulladék (40 tonna)

Tiszta sitt

Az a hulladék, amely nem megy át jelentős fizikai, kémiai vagy biológiai átalakuláson. Vízben nem oldódik, nem ég, illetve más fizikai vagy kémiai módon nem reagál, nem bomlik le biológiai úton, nincs kedvezőtlen hatással a vele kapcsolatba kerülő más anyagra úgy, hogy abból környezetszennyezés vagy emberi egészség károsodása következne be. Ilyenek például: tégla, kő, föld, beton stb.

Vegyes hulladék

Nem számít tiszta sittnek, ha van a hulladék között bármilyen lebomló anyag is, például fa, műanyag, papír, fém, üveg, vagy egyéb lebomló anyag (pl. zöldhulladék).

Ennek megfelelően a vegyes konténerbe mindent tehetünk, bútorokat, papírhulladékot, textíliákat, és természetesen a sittet is.

Konténer rendelés és a veszélyes hulladék

Számos olyan hulladék van a háztartásban, melyet nem is biztos, hogy veszélyes anyagnak gondolunk, pedig ezek kezelése csak a szigorú előírások betartásával lehetséges, ellenkező esetben rendkívüli környezetkárosító hatása van. Például: szárazelemek, olaj, festékek, stb. Itt bővebben olvashat róla: Konténer rendelés – miért nem lehet minden beledobni?

Konténer bérlés Budapesten

Ha Önnek is konténerszállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon! Kollégáink évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy felújítási, lomtalanítási, építési munkáját sikerrel zárhatja!

Árainkról a következő linken tájékozódhat: KONTÉNER RENDELÉS ÁRAK

konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja: KONTÉNER BÉRLÉS ELŐTT

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!