Ház vagy telek keresés, vásárlás után számos esetben előfordul, hogy azon olyan épület áll, aminek lebontása elkerülhetetlen. Ilyen esetekben is jól jön a konténer rendelés.

Mikor van szükség épületbontásra?

Az épületbontásnak több oka is lehet. A megvásárolt telken álló épület lakhatatlan, vagy olyan melléképület áll rajta, ami már használhatatlan, szerkezeti problémák miatt életveszélyes, de akár az is előfordulhat, hogy a telken álló ház felújítása olyan magas költségekkel jár, hogy jobban megéri az bontás mellett dönteni. Az épületbontás bármilyen okból következik be, nagyobb mennyiségű sitt felhalmozódásával jár, aminek mihamarabbi elszállítására kell törekedni. A bontási munkálatok során különböző mennyiségű törmelék keletkezik, ez az épület nagyságától és az építőanyag fajtájától is függ. Melléképület vagy kisebb lakóház bontása során nyilvánvalóan kevesebb törmelék keletkezik, nagyobb épületeknél azonban tetemes mennyiségű sittes hulladékra lehet számítani. Ennek elszállítását érdemes sittkonténer rendelés által megoldani.

Milyen hulladékok keletkezhetnek épületbontáskor?

Bontási munkálatok során különböző fajtájú hulladék keletkezhet. Legjellemzőbb a ház építőanyaga, – a beton, tégla, vályog, tufa, stb,- valamint cserép, járólap, csempe. Ezen kívül könnyű hulladék is keletkezhet, mint a szigetelőanyag, gipszkarton, fa. Ezek elszállítására érdemes megtalálni a leghatékonyabb szállítási módot.

Konténer rendelés és multiliftes konténer szállítás

Épületbontás során legjobb, ha a felhalmozott hulladékot folyamatosan elszállítják. A saját autóval, teherautóval történő szállítás sokkal többe is kerülhet, mint a konténeres sittszállítás, ezért érdemes a költségeket alaposan felmérni. Tetemes mennyiségű hulladék esetén a konténer bérlés a legoptimálisabb megoldás, ebben pedig segíthet Önnek az InterBridge-Trade Kft. Segíthetünk kisebb és nagyobb munkálatok során is, hiszen konténereink 4, 5,6 és 8 m3-es méretekben is elérhetőek.

Költséghatékonyság és környezetvédelmi szempontból is legjobb, ha a hulladékokat szétválogatják. A sittes konténer mellett a könnyű hulladékok elszállítására szintén lehetőség van multiliftes konténer igénybevételével. A multiliftes konténer alkalmas a könnyű hulladékok elszállítására, mint a műanyag, papír, fa, szigetelőanyag, gipszkarton.

Konténer rendelés Budapest

Amennyiben Önnek szüksége van konténeres hulladék szállítás szolgáltatásra, bizalommal fordulhat hozzánk. Budapest egész területén rendelkezésre állunk egész évben. Lehet konténeres sittszállítás, vegyes hulladék konténer, vagy multiliftes konténer, keressen minket elérhetőségeink egyikén és egyedi árajánlatot készítünk. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a megbeszélt időpontban megérkezik a konténer, illetve a rejtett költségek miatt sem kell aggódnia.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!