A sittes konténer rendelés nem csak meghatározott esetekben remek megoldás. Számos munkálat során a konténer bérlés a legmegfelelőbb választás, nem csupán a felhalmozódott hulladék elszállítási módja miatt, hanem a környezetvédelem szempontjából is. Fontos azonban, hogy a konténerekbe sem szabad minden hulladékot beletenni, és érdemes meggondolni, hogyan pakolunk bele. Lássunk néhány tippet, amit érdemes megfogadni.

Sittes konténer vagy vegyes hulladék konténer

Egy építkezés, épületbontás, kertrendezés, lomtalanítás során különböző hulladékok keletkeznek. A konténer rendelés során munkatársunk segítségével meg tudja határozni, hogy sittes konténer vagy vegyes hulladék konténer bérlés a megfelelő választás Önnek. A sittes konténer bérlés esetén a konténerbe kizárólag sittet, építési vagy bontási törmeléket lehet elhelyezni. Abban az esetben, ha egyéb, lomhulladékot is szeretnénk elszállítani, akkor a vegyes konténer bérlés a jó választás.

Veszélyes hulladék

Fontos felhívni a figyelmet arra is, hogy a veszélyes hulladékokat nem szabad elhelyezni a konténerekben, hiszen azokat a kijelölt gyűjtőpontokon kell leadni. Ilyen veszélyes hulladékok az elektronikai cikkek. akkumulátorok, elemek, vegyszerek, stb.

Amennyiben szilárd veszélyes hulladék szállításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert cégünknél erre is van lehetőség, a hagyományos konténer rendelésen kívül.

Hogyan helyezzük el a hulladékot

Amennyiben szóródó anyagokat is pakolunk a konténerbe, érdemes azokat a sittes konténer alján elhelyezni, hogy a szállítás ideje alatt se okozzon problémát és biztonságos legyen a konténer elvitele. Amennyiben szükséges, a konténert takarjuk le, hiszen így mind a sofőr, mint a közúton haladók biztonságban közlekedhetnek.

Lenyitható falú konténer

Léteznek lenyitható falú konténerek is, amelyekbe könnyebben lehet felpakolni a sittet és a törmeléket. A klasszikus falú sittes konténer helyett akkor érdemes lenyitható falú konténert választani, amikor például építési területre szeretnék vinni a konténert mivel nagyban megkönnyítheti a felpakolást és felgyorsítja a munkát.

Sittes konténer bérlés Budapest

Válasszon minket és vegye fel velünk a kapcsolatot. A főváros egész területén igénybe veheti a konténeres sittszállítás szolgáltatást, melynek díjáról előzetesen egyedi árajánlatot adunk. Cégünknél 4,5,6 és 8 m3-es konténer bérlés lehetséges, ami a felhalmozott hulladék mennyiségének megfelelően választható. A konténer a megbeszélt időben, pontosan kerül ki és elszállításra, azt szakszerűen helyezzük el.

Amennyiben Ön is szeretne konténert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és kérje az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást.

Keressen minket elérhetőségeink egyikén:

Telefon: + 36 70 368-5824

E-mail: m.pal@interbridge-trade.hu

 

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!