Számos gond adódhat szemétszállítás közben, amivel a sittszállító cégeknek nap mint nap farkasszemet kell nézni. Annak érdekében, hogy a mi megrendelőink is zökkenőmentesen kölcsönözhessenek, a kollégáink pedig nyugodtan végezhessék a munkájukat, összeszedtük, hogy mikre érdemes odafigyelni a hulladék konténer bérlésnél. Nézzük sorban!

A konténer szállítás buktatói

Az időhiány: tudjuk jól, hogy nem könnyű előre tervezni. Mégis azt szoktuk javasolni a megrendelőinknek, ha lehetőségük van rá, akkor a konténeres szállítási igényüket már a bérlést megelőző 2-3 hétben jelezzék nekünk.

Rossz vagy hiányosan megadott adatok: bármi előfordulhat útközben, ezért kéri az összes hulladékszállító cég, hogy a megrendelők pontosan adják meg a rájuk vonatkozó adatokat (is). Pl.: szállítási cím, a megrendelő neve és elérhetősége, a bérelt konténer mérete stb.

Helytelen becslés a mennyiséget illetően: nem érdemes elkapkodni a bérlést, célszerű előbb pontosan felmérni a szállítmányozni kívánt hulladék mennyiségét. Így elkerülhetők a kellemetlen meglepetések (pl. kisebb vagy nagyobb konténert kellett volna bérelni).

Hiányzik a területfoglalási engedély: amennyiben a bérelt konténert közterületre kéri az ügyfél, jóváhagyó papírra lesz szüksége a kerületi önkormányzattól. Ennek hiányában súlyos büntetésekre számíthat akkor is, ha a kollégáink csak egy-egy órára teszik le a konténert.

A konténer felpakolása hangzavarral járhat: ajánlott idő előtt tájékoztatni a szomszédokat, hogy mikor lesz a konténerszállítás és felpakolás időpontja. Csak így kerülhetők el a későbbi összetűzések, problémák.

A szemétszállító konténer „nagy helyet” foglalhat: a munkálatok kis mértékben befolyásolhatják a közvetlen környezetben élők közlekedését is (pl. nem tudnak kijárni az autóval, nehezített lesz a közlekedés a járdán stb.).

Rosszul határozzák meg a hulladék típusát: kifizetődő lehet, ha a megrendelő előre tájékozódik, és elmondja nekünk, hogy milyen típusú hulladékot szeretne elszállíttatni. Nem minden kerülhet ugyanis egy konténerbe, ráadásul a szemét minősége a szükséges méretet is befolyásolhatja.

Konténer rendelés, konténer bérlés Budapest területén

Megbízható, felkészült szakembereink egész évben a budapesti lakosok rendelkezésére állnak. Ügyfeleink tavasztól télig bérelhetnek tőlünk tiszta és folyamatosan karbantartott 4-8 m3-es konténereket, kedvező feltételek mellett. Kollégáink gyorsan, a megrendelőkkel előre megbeszélt terveket követve végzik a munkájuk, figyelembe véve minden fontos elképzelést és igényt.
Kérjen tőlünk Ön is ajánlatot e-mailben vagy telefonon! Igyekszünk minél előbb összeállítani és továbbítani egyedi árajánlatunkat.

Elérhetőségeink
Telefonszám: +36/70-368-58-24
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!