A tavaszi nagytakarítást jellemzően senki sem szereti, pedig érdemes minden évben elegendő időt szánni erre a feladatra. A legtöbb ember esetén a tavaszi nagytakarítás valóban csak takarítást jelent, a felesleges dolgok nem kerülnek átnézésre, szelektálásra és sok-sok tavasz telik el, mire valóban átlátható rend alakul ki a házban.

Amikor végre nekiálltunk a feladatnak és végignézünk a kiszelektált tárgyakon, ruhákon, bútorokon, akkor rá kell ébrednünk, hogy a hagyományos szemétszállítás nem lesz megfelelő megoldás számunkra. Egyrészt valószínűleg túl nagy lesz a mennyiség, másrészt pedig hivatalosan csak a kommunális hulladék elszállítására szerződtünk. Ha a legjobb és legegyszerűbb megoldást szeretnénk, akkor egyértelmű a következő feladat. Tervezzük meg a projektet, mikor lesz időnk a szelektálásra a munka és egyéb programok mellett, és jöhet a konténer szállítás!

Képzelje el, hogy néhány nap múlva végre a sok nem szükséges tárgy kikerül és újra átláthatóan tudja rendszerezni a dolgokat otthonában!

Ha már egyszer megrendeltük a konténert, ez remek inspiráció is lehet, hogy újabb és újabb részeket nézzünk át házunkban és megszabaduljunk a porfogóktól. Végezze el a tavaszi nagytakarítást a lehető legpraktikusabb módon a konténer bérléssel kiegészítve, akár egy hosszú hétvége alatt!

A konténer szállítás egy remek módja annak, hogy ne kelljen a kisteherautóval rendelkező barátunkat akár napokra lefoglalni a nehéz tárgyak, bútorok, zsákok szállításával.

Megéri a konténer bérlés?

Tegye fel a következő kérdéseket magának:

  • hány kör lenne autóval, mire minden szeméttől, hulladéktól megszabadul?
  • mennyibe kerülne a benzin és esetleg az útdíj?
  • mennyi sört kellene venni az „barátnak a kisteheratóval”?
  • mennyi plusz energia lenne a kisteherautóra felrakni és lepakolni a hulladékot?
  • hány napra esne ki akár a munkából is, ha meghúzza a hátát pakolás alatt?

A megrendelt konténerbe szinte bármit elhelyezhet, kivéve természetesen a veszélyes hulladékokat!

Olvassa el cikkünket a témában: 5 dolog, amit nem lehet a konténerbe tenni

Konténer szállítás, sittszállítás Budapesten

Amennyiben konténer szállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368-5824 telefonszámon! Amennyiben felújítási munkát tervez, a sittszállítás, sittes konténer rendelés esetén is segítségére leszünk!

 

Árainkról a következő linken tájékozódhat: KONTÉNER ÁRAK BUDAPESTEN

A konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja: KONTÉNER BÉRLÉS ELŐTT

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!