Egy kivitelezési munka során rengeteg hulladék, építési törmelék keletkezik, így jogosan merül fel a kérdés, hogy miként lehet ennek a mennyiségét csökkenteni? Emellett ugyanolyan fontos faktor, hogy tudjuk, hogy milyen lehetőségeink vannak a konténer rendelés tekintetében. Cégünk 4m3, 5m3, 6m3 és 8m3 konténereket biztosít ügyfelei számára, amennyiben szükséges, akár lehajtható oldalfalú konténert is tudunk szállítani. A következőkben összegyűjtöttük, hogy miként lehet csökkenteni a hulladék mennyiségét az építkezésen, vagy épp a lakásfelújítási projekt alatt.

Tervezzünk!

A projekt vezetőjeként az egyik legfontosabb feladatunk, hogy megfelelően tervezzük meg az egész munkát, a lehető legpontosabb számításokkal, legkevesebb hibával, így végeredményben a lehető legkevesebb hulladékkal. Bizonyosodjunk meg arról, hogy a felhasználni kívánt anyagok mennyisége megfelelően került megtervezésre, így nem vásárolunk plusz mennyiséget semmiből sem. Kísérjük figyelemmel a már megvásárolt anyagok mennyiségét, csak akkor vegyünk újabbat ezekből, ha valóban szükséges. A munkaterületen mindig legyenek kihelyezve plusz zsákok, amiben van lehetőség a hulladékok szelektív gyűjtésére. Azt is vizsgáljuk meg, hogy van-e olyan hulladék, amit esetleg újra fel lehet használni, ezzel is csökkentve a végső hulladék mennyiségét.

Válassza a felújítást a bontás helyett

A részleges bontás a teljes épületbontás helyett jó megoldás lehet, ha az épület egy része jó állapotban van, esetleg megfelelő az elosztás is. Számos anyagot a bontás során újra tudunk hasznosítani, mint például az ajtók, ablakok, téglák, faanyagok, melyek tovább értékesíthetőek. A részleges bontás és felújítás rövidtávon mindig olcsóbb, mint a teljes épületbontás és a teljesen új építkezés. Amennyiben mégis szükséges lenne a teljes bontásra, kattintson a következő linkre: ÉPÜLETBONTÁS

A jó állapotban lévő anyagok elajándékozhatóak vagy eladhatóak

Mielőtt mindent bedobnánk a konténerbe, előtte gondoljuk át, hogy az anyagok újabb felhasználása, elajándékozása, vagy eladása megfelelő opció lehet-e. Gyűjtsük külön azokat az anyagokat, melyek jó állapotban vannak, például faanyagokat, ajtókat, ablakokat. Vegyük fel a kapcsolatot nonprofit szervezetekkel, hogy szükségük van-e ezekre, illetve járjuk körbe az eladási lehetőségeket is. Így kevesebb hulladékot kell elszállíttatnunk, kisebb vagy kevesebb konténerre lesz szükségünk, amivel már pénzt spóroltunk.

Béreljen konténert a hulladéknak, építési törmeléknek

Ha már minden hulladék sorsa eldőlt, mindent újrahasznosítottunk, eladtunk, elajándékoztunk, akkor is egészen biztosan marad annyi hulladék, amihez konténert kell bérelnünk, ami időt, pénzt és energiát spórol nekünk.

Építési törmelék szállítás – vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szeretne konténert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a +36 70 368 5824 telefonszámon. Rendelkezünk 4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténerekkel, nálunk egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő konténer szállítási megoldást.

Nézzek meg a konténer árakat!

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!