Minden évben április 22-én a Föld napja alkalmából számos eseményt rendeznek annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet környezetünk megóvására, a biológiai sokféleség megőrzésére. Az idei évben a 29. magyar és a 49. világméretű Föld napja lesz. Környezetünket folyamatosan túlterheljük, túlfogyasztunk, túlterjeszkedünk, ami komoly nyomokat hagy élővilágunkon. Sokszor merül fel a kérdés, hogy egyedül mit tehetünk környezetünk védelméért? A legegyszerűbbek: ültessünk fákat, zöldítsük környezetünket, komposztáljunk, éljünk a lehető legkevesebb műanyaggal, váltsunk környezetbarát szerekre, együnk több zöldséget és gyümölcsöt a hús helyett, ültessünk virágokat a méheknek.

Teljesen jogos a kérdés, hogy mi köze van a konténer rendelésnek a Föld Napjához. A válasz nagyon egyszerű, a hulladék megfelelő gyűjtése, szelektálása, az újrahasznosítható anyagok kiválogatása, vagy épp a veszélyes anyagok megfelelő elszállítása és feldolgozása kiemelkedően fontos a környezetvédelemben! Szerencsére ezek közül már sok tevékenység mindennapossá vált a legtöbb háztartásban.

A nagyobb munkákban összefoghat a szomszédság is, hogy ne kelljen mindenkinek egyesével rohannia a feladatok után, a veszélyes anyagok elszállítása történhet egyszerre, vagy épp a konténer bérlés is történhet közösen.

Az idei évben a következő hulladékkal kapcsolatos munkákat ajánljuk a Föld Napjára:

  1. Kerüljenek összegyűjtésre a veszélyes hulladékok a ház körül, például a nem használt festékek, hígítók, elemek, vegyszerek, permetezőszerek. Ezeknek a szakszerű elszállításával és megsemmisítésével megkíméljük környezetünket attól, hogy esetlegesen a földbe és a vízbe kerüljenek a mérgező anyagok
  2. Nézzünk körül a házunk táján, hogy van-e újrahasznosítható anyag, például fém, papír, műanyag, ezeket szállítsuk / szállíttassuk el, hogy újra feldolgozásra kerülhessenek
  3. Ha vannak olyan eszközeink, melyeket újabbakra cserélünk, a régiek ne a szemétbe menjenek automatikusan, vegyük fel a kapcsolatot olyan szervezetekkel, akik eljuttatják ezeket a rászorulóknak
  4. Ha nincs túl sok hulladék otthonunkban, de mégis szeretnénk ezektől megszabadulni, fogjunk össze a szomszédokkal és béreljünk közösen konténert, szabaduljunk meg a lomoktól házunkból, pincénkből, vagy esetleg udvarunkról.

 

Konténer rendelés Budapesten

Amennyiben szeretne konténert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a +36 70 368 5824 telefonszámon. Rendelkezünk 4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténerekkel, nálunk egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő konténer szállítási megoldást.

Nézzek meg árainkat: KONTÉNER RENDELÉS ÁR

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!