A kertszeretők tudják, hogy mennyire fontos az őszi és a téli kertgondozás. A gyep szellőztetése, a lehulló falevelek összegyűjtése, a fák és a bokrok megmetszése alapfeladat a hideg időben is. De hogyan könnyíthetnénk meg a saját munkánkat, mit kezdjük azzal a sok zöldhulladékkal? A cikkből kiderül a válasz erre a kérdésre, nem csak a konténer bérlés lehet jó megoldás.

A komposztálás jó kezdet lehet. A háztartásunkban és a kertünkben is akadnak olyan anyagok, amik biohulladékként remekül újrahasznosíthatók. Éppen ezért érdemes ezeket összegyűjteni, mert az egyes ételmaradékokat, a faleveleket, az ágakat és a gallyakat, sőt a füvet is lehet komposztálni. Ez több okból is fontos. Ad egy, ezeket a zöldhulladékokat már nem kell elszállítani, ad kettő, megvédjük az újrahasznosítással a környezetünket, ad három, a komposztot felhasználva később tápanyagdús földet garantálhatunk a növényeinknek.

Tetemes mennyiségű zöldhulladék esetén konténer rendelés!

Egyszerű módja a zöldhulladékok eltávolításának, ha a konténer bérlés mellett döntünk, és árajánlatot kérünk a vegyes hulladék elszállítása esetén. Így mindenféle zöldhulladékon, amit összegyűjtöttünk a kertben, könnyedén túladhatunk. Felkerülhetnek a konténerre a falevelek, az ágak, a gallyak és a gyep is. Ha például kertátalakítást tervezünk, akkor lehetőség van arra is, hogy a feleslegessé vált földet vagy murvát is elszállíttassuk egy-egy sittes konténer segítségével.

Kinek megfelelő a konténer bérlés?

  • Magánszemélyeknek, akik szeretnék otthon rendben tartani a kertjüket ősszel és télen is.
  • Társasházaknak, akik a közös kerthelyiséget vagy az udvart tartanák tisztán egész évben.
  • Kertészeteknek, ahol mindig nagy mennyiségű zöldhulladék keletkezik, és kár lenne veszni hagyni.
  • Közületeknek, mert az egyes intézményekben szintén szükség lehet a felgyülemlett zöldhulladékok elszállítására (pl. iskolák, óvodák, önkormányzatok, kórházak stb.)
  • Minden egyéb cégnek, ahol szükség van a nagy mennyiségű zöldhulladék szakszerű és gyors elszállítására.

Konténer bérlés Budapest

Cégünk szolgáltatásai, a konténer rendelés Budapest teljes területén, minden kerületében elérhető. Kérjük, ennek részleteiről mindenképpen érdeklődjön a kollégáinknál!

4-8 m3-es konténerek segítségével dolgozunk, amik között vannak hagyományos és lenyitható oldalfalú tárolók is, amikre könnyebben és gyorsabban fel lehet szórni a nem kívánatos hulladékokat. Mérje fel, hogy körülbelül milyen mennyiségű és milyen típusú hulladékokat szeretne elszállíttatni, és lépjen kapcsolatba velünk, hogy mielőbb árajánlatot adhassunk!

E-mailen és telefonon is elérhetők vagyunk az év minden munkanapján! Várjuk az Ön megkeresését is!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobil: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Vegyes konténer rendelés

Vegyes konténer árak

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!