Cégünk alaposságra törekszik, éppen ezért állítottuk össze legújabb tájékoztató anyagunkat, ami a díjszabásokról, és az egyéb fontos, hulladékszállítást érintő kérdésekről szól. Ha szeretne Ön is képbe kerülni, akkor mindenképpen olvasson tovább!

Tiszta sitt és vegyes konténer szállítás

Főként tiszta sittel dolgozunk, de lehetőség van a vegyes konténer szállítására is Budapest teljes területén. Ránk bízhatja a fahulladékok, a ruhaneműk, a kisebb-nagyobb használati tárgyak fuvarozását, sőt akár a könyvek, újságok szállítását is. Megbeszélés szerint homokot, kavicsot és üveget is szállítmányozunk. /Veszélyes anyagokat nem szállítunk!/

Attól függően alakulnak az áraink, hogy Ön milyen típusú hulladékot kíván elszállíttatni, mekkora méretű konténert bérel, mennyi időre, továbbá a teherautóval megtett kilométerek is beleszámítanak a kalkulációba.

4 m3-es konténert 26.000 Ft-tól bérelhet, és a 8 m3-es konténerhez 40.000 Ft-tól hozzájuthat.
A költségekről bővebben a következő linkre kattintva olvashat:

Konténer rendelés árak

Fizetési módok konténer rendelés esetén

Cégünk szereti az innovatív megoldásokat, ezért nálunk a megrendelők már nemcsak készpénzben, hanem akár átutalással is rendezhetik a hulladék konténer bérlés költségeit. Utóbbit leginkább abban az esetben javasoljuk, ha Ön is szeretne kényelmesen, felesleges aggodalmak nélkül bérelni. A készpénzes fizetés csak a helyszínen, a sofőrünknél lehetséges. Átutalásnál kérjük, hogy érdeklődjön bankszámlaszámunkról a megadott elérhetőségeinken! Fontos elmondanunk, hogy átutalás esetén még a kiszállítás előtt szükség rendezni a számlát. A sofőr csak abban az esetben indul el a telephelyünkről, ha a szükséges összeg beérkezett.

A kiadásokat természetesen számlával is igazoljuk. Helyszínen történő kifizetésnél a sofőrtől kapja meg a számlát, utalásnál pedig kérheti e-mailben, és postai úton is szívesen eljuttatjuk.

Kedvezmény a konténer rendelésre

Abban az esetben, ha több konténert szeretne rendelni, úgy mennyiségi kedvezményt is kaphat. Ha építési területre rendelne vagy ipari környezetbe, akkor azt javasoljuk, hogy egyeztessen kollégáinkkal, hogy mindig elegendő konténer álljon a rendelkezésére! Ilyenkor amíg felpakoljuk a trélerre a teli konténert, addig egy másik kollégánk gondoskodik egy új, teljesen üres konténer letételéről is. Így a pakolást semmi nem zavarhatja meg, gördülékenyen mehet tovább a munka.

Konténeres sittszállítás tavasszal

Felhívjuk a megrendelők figyelmét, hogy a tavaszi és a nyári időszakban cégünk 150%-on működik, sok megrendelést fogadunk. Ezért kérjük, ha már most tudja, hogy mikor, és mekkora, illetve hány darab konténerre van szüksége, jelezze az igényeit nekünk!

Ne késlekedjen, hívjon, amíg vannak szabad konténerek!

E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Sittes konténer – mekkorát béreljünk?
Felpakolás a hulladék konténerre

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!