Ha Ön a konténer bérlés úttörője, akkor nyugodtan tovább görgethet. Ha ismeretlen terepre tévedt, és úgy érzi nem jut egyről a kettőre a kölcsönzéssel, akkor érdemes tovább olvasnia. Aktuális cikkünkből fontos információkhoz juthat a bérlésről, annak előnyeiről és az esetleges hibafaktorokról is.

Szemétszállítás melléfogások nélkül

  • Éljünk a mának! Sokszor emlegetett frázis, amit jobb ha a konténer rendelés idejére elfelejtünk. Előre tervezni ér pláne, ha tavasszal vagy nyáron kölcsönöznénk. Még a legfelkészültebb cég sem tud a csúcsidőszakban egyik napról a másikra konténert felszabadítani.
  • Nem fér fel a konténerre ez, nem fér fel az – ki akarna így járni a felpakolásnál? Ha időben felmérjük a várható hulladékmennyiséget, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy jó méretű konténert bérlünk (4-8m3-ig). Így elmaradnak a kellemetlen meglepetések, és a stresszt is elkerülhetjük.
  • Akár jóban vagyunk a szomszédokkal, akár nem, érdemes tájékoztatnunk őket a szóban forgó munkálatokról. Ha tudják mennyi ideig fog tartani és mennyiben érinti majd őket (közlekedés, hangzavar), kisebb eséllyel alakulhatnak ki összetűzések.
  • A bérelt konténert magánterületre és közterületre is rakhatjuk. Míg az előbbit gond nélkül megtehetjük, addig utóbbihoz már területfoglalási engedély szükséges (önkormányzatnál kérhető). Ha szerencsések vagyunk, a papír beszerzése nem vesz több időt igénybe néhány napnál. Ellenkező esetben akár hónapokba is telhet az engedélyeztetés.
  • Az építési és bontási hulladékokat, a tiszta sittet és a vegyes hulladékokat is felpakolhatjuk a konténerre. Ez nem igaz a veszélyes hulladékokra (akkumulátorok, gyógyszerek, növényvédők), amiket csak hulladékudvarban adhatunk le. Érdemes előre informálódni arról, hogy miket dobhatunk a bérelt konténerbe, és miket nem.
  • Ha felkészült cégtől béreljük a hulladék konténert, akkor nemcsak e-mailben és telefonon tehetjük fel nekik a kérdéseinket, hanem személyesen is, például a kiszállításnál. A szakemberek hasznos tanácsokat adhatnak a felpakolásra vonatkozóan. Pl.: Miket tehetünk a konténerbe, hogyan pakolhatunk abba helytakarékosan, és így tovább.

Vannak még kérdései a sittes konténerekről? Arra is kíváncsi, hogy milyen konténer rendelés árakra számíthat, ha a mi cégünket bízza meg?

Gyorsan és megbízhatóan dolgozunk Budapest területén, felkészült szakemberekkel.

Akár itt és most ajánlatot kérhet tőlünk az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen.
Telefonszámunk: +36/70-368-58-24 E-mail címünk: sittkonteneres@gmail.com

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!