Vannak bizonyos kertrendezéssel és felújítással kapcsolatos munkálatok, amiket konténer rendelés nélkül nehéz maradéktalanul elvégeznünk. Ezeket gyűjtöttük össze, hogy elhessegessük a megrendelőkben fel-felbukkanó bizonytalanságot, és megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket is. Tudja meg a részleteket lejjebb görgetve!

Konténer rendelés nélkül is lehet

Az egyszerűbb, akár mindennaposnak is nevezhető kerti tevékenységekhez a legtöbb esetben nem szükséges a konténer bérlés. A lenyírt füvet a komposztra dobhatjuk a gyomnövényekkel és a lemetszett ágakkal egyetemben. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor érdemes megkeresnünk a közelben lévő zöldhulladékokat szállító illetékes céget, és tájékozódni a szállítási feltételekről. /Milyen formában helyezhetjük ki a zöldhulladékokat? Szükséges-e gyűjtőzsákot vásárolni? Vannak-e egyéb kritériumok? stb./

Ha szükséges a konténer bérlés

Tetemes mennyiségű zöldhulladék-termelés esetében sokszor megkerülhetetlen a konténer bérlés. Míg néhány kilónyi zöldhulladékot el tudunk szállítani mi magunk is, addig több tonnányi füvet, gallyat, fa- és bokornyesedéket már egyszerűen nem éri meg komposztálnunk vagy fuvaroznunk. Könnyebb, ha az olcsó konténer rendelés mellett döntünk, felpakoljuk, és rábízzuk a szállítást a kiszemelt cégre. Kölcsönözhetünk az otthonunkba, a nyaralónkhoz, az irodánkhoz, sőt akár mezőgazdasági területre is /pl. szőlőültetvény/.

Ha komolyabb átalakítás ellőtt állunk, mondjuk termőföld-betöltést végzünk, műtrágyázunk, gyepet telepítünk, járdát építünk vagy öntözőrendszert kötünk be, akkor mindenképpen szükségünk lesz hulladék konténerre. Nemcsak a zöldhulladékok, hanem az átépítésből származó építési törmelékek elszállítása miatt is, melyek számára a sittes konténer szintén tökéletes megoldás. Arról azonban feltétlenül érdeklődjünk, hogyan és milyen módon helyezhetők el a különböző hulladékok a konténerekben.

Olcsó konténer rendelés

Cégünk kedvező feltételek mellett adja bérbe a konténereit. 4-8 m3-es konténerekkel várjuk a megrendelőinket az év minden napján. A kitelepülést kizárólag Budapesten végezzük, a konténerek vidékre történő szállítása egyelőre nem lehetséges.

Magánszemélyeket és céges ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk, a kisebb és a nagyobb projektekhez is ajánljuk szolgáltatásainkat. Akár egy konténert bérelne tőlünk, akár többet, biztos lehet benne, hogy korrekt árakkal találkozik majd.

Kollégáink az első perctől segítik a kölcsönzés teljes folyamatát: felkeresheti őket és pár percben átbeszélhetik az igényeket, az elképzeléseket, hogy mekkora konténerre lesz szükség, hány darabra, illetve tőlük további információkat kaphat a konténer rendelés árak kapcsán is.

Lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken, és ha elégedett a szolgáltatásunkkal, akkor kérjük, hogy ajánljon minket másoknak is!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Vegyes konténer rendelés

Építési törmelék konténer

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!