Ahogy mondani szokták, az életben két dolog biztos: a halál és az adók. Ha Önnek egy kivitelező cége van, akkor a lista kiegészül a folyamatos hulladékszállítással is.

Az összes kivitelezési munka szemetet, építési törmeléket, sittet generál, melyet folyamatosan kezelni kell: gyűjteni, elszállítani, természetesen profi és legális módon. Persze minél nagyobb a munka, annál nagyobb a hulladék mennyisége is. Amint közeledik az ősz, egyre több kivitelező számára a vége felé járnak a munkák, ennek megfelelően pedig most van a nagy hajrá, hogy tartani tudják a határidőket. Nagy a nyomás, hogy a munka végeztével a keletkezett építési hulladékok is a lehető leggyorsabban elszállításra kerüljenek.

Az építkezés során a hulladékok két nagy típusa:

  • az építés során keletkezett hulladékok – például csomagolóanyagok
  • újraépítés, vagy esetleg bontási munkálatok során keletkezett hulladékok – például beton, fa, cserép

Természetesen felmerül a kérdés, hogy ezzel a hatalmas mennyiséggel mit kezdjünk. Ahogy már korábban is írtuk bejegyzéseinkben, kiemelkedő lehetőség van az újrahasznosításra – például a beton ledarálására, felhasználására későbbi projektekben, a faanyag árusítása, stb. Ez csökkenti a projektek költségét, nem beszélve a környezetvédelmi hatásairól.

Az építési törmelék, sittszállítás megoldásai:

Építési törmelék szállítás – találjunk valakit egy teherautóval

Ez lehet az egyik legolcsóbb és legegyszerűbb módszer egy kivitelező számára a konténer rendelés helyett, viszont aggodalomra ad okot a folyamat, az előnyök messze a lehetséges hátrányok mögött maradnak. Számos kérdés merül fel, például a munkavégzés megfelelően gyors lesz? A hulladékok megfelelő helyre kerülnek? Megbízhatunk a vállalkozóban? Nem lesz belőle jogi problémánk, vagy nem kap cégünk büntetést? Habár a legolcsóbb módszernek tűnik, hatalmas kár érhet minket, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

Hulladékszállítás – a csináld magad módszer

Ha rendelkezünk egy megfelelő teherautóval, akkor lehetőségünk van arra is, hogy saját magunk szállítsuk el a keletkezett építési törmeléket a hulladéklerakóba. Viszont ne feledkezzünk meg arról, hogy a hulladék megfelelő szállítása, a balesetek elkerülése kiemelten fontos, még ha konkrét kézzel fogható, számszerűsíthető értéke nincs is. Persze emellett érdemes kiemelni a munkaerő lefoglalását, a gázolaj árát, esetleg útdíjakat is. Biztosan ez a legjobb megoldás?

A konténer szállítás kiszervezése

Amennyiben a konténer rendelés mellett dönt, számos előnyt tapasztalhat:

  • nem kell a szállítással foglalkoznia, csak megadja, hogy mikor van szüksége a konténerre és mi visszük is
  • szükség esetén lenyitható falú konténert is tudunk biztosítani
  • nem kell aggódnia az esetleges büntetések miatt, az átvett hulladék biztosan megfelelő hulladéklerakóba kerül – amennyiben szüksége van rá, befogadó nyilatkozatot is tudunk adni erről (ha erre szüksége van, kérjük jelezze kollégánknak telefonon a megrendeléskor!)
  • a munkaerő nem kerül lefoglalásra a szállítással
  • időt, energiát spórol

Építési törmelék szállítás – vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha szeretne konténert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 368 5824 telefonszámon. Rendelkezünk 4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténerekkel, nálunk egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő konténerszállítási megoldást.

Nézzek meg a konténer árakat!

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!