Építkezik vagy felújít? Lomtalanít vagy kertet rendez? A hulladék elszállítására legjobb megoldás a konténer szállítás. Minden esetben fontos, hogy milyen konténert választ, hiszen a költségekben is lehetnek kisebb-nagyobb eltérések. Ha segítségre van szüksége olvassa el ezt a bejegyzést, vagy keressen minket és segítünk.

Sittes konténer vagy vegyes hulladék konténer?

Az egyik legfontosabb, hogy meghatározzuk mekkora konténerre lesz szükség a hulladék elszállításhoz. Cégünk rendelkezésére tud bocsátani 4-8 m3-es konténereket. Érdemes mindent felmérni, mert konténer rendelés esetén szinte mindig előkerül még valami, amit kiselejteznek, de már alig fér a sittkonténer tetejére. Ha már tudja, hogy mekkora konténer szükséges akkor azt is el kell dönteni, hogy milyen fajtájú legyen. A konténer fajtája lehet hagyományos sittes konténer, vagy lehet vegyes hulladék konténer. A szolgáltatás olcsóbb lehet abban az esetben, ha csak egyféle hulladékot szeretne elszállítani, mint például az építési törmeléket. Ha többféle hulladékot tesz a konténerbe, akkor a vegyes konténer rendelés a megfelelő választás, viszont ennek költségét megemelheti, hogy a szemetet szét kell válogatni és elő kell készíteni a hulladéktelepre történő szállítás után. A harmadik eldöntendő kérdés, hogy a konténer hagyományos falú legyen, vagy lenyitható kialakítású, amibe könnyebb bepakolni a hulladékot.

Ne feledkezzen meg a szükséges engedélyekről

Ha Ön a fenti kérdésekre már tudja a választ, akkor ne feledkezzen meg az engedélyekről sem. Amennyiben nem saját tulajdonában álló területre szeretné elhelyezni a konténert, hanem közterületre, akkor a helyi önkormányzatnál területfoglalási engedélyt kell kérni, amit Ön tud elintézni.

Konténer szállítás Budapest

Ha minden tényezőt megvizsgált, nem kell mást tennie, mint felkeresni minket elérhetőségeink egyikén és igényeinek megfelelően adunk egyedi árajánlatot. Szolgáltatásunk a főváros egész területén elérhető, ha minket választ a megbeszélt időpontban, pontosan kerül kiszállításra majd elszállításra a konténer, és nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt sem. Cégünk több, mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik, és segíthet Önnek egyéb szolgáltatásokkal is, mint a nehézgép szállítás, gépi földmunka, betondarálás, épületbontás.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!