Nem kell, hogy hosszadalmas vagy izzasztó legyen a lomtalanítás, a házépítés, az irodabővítés vagy egy ipari terület rendbetétele. A vegyes konténer segítségével a pakolási és a takarítási műveletek is felgyorsíthatók. A kimerítő tevékenységek helyett könnyítse meg a saját munkáját és béreljen fel egy megbízható céget a sittes konténer szállítására!

Vegyes hulladék és sittszállítás

Mi, itt az Interbridge-Trade Kft-nél régóta dolgozunk már konténeres sittszállítás területén, éppen ezért pontosan ismerjük a régi és az új ügyfeleink igényeit és elképzeléseit. Nálunk lehetőség van különböző építési törmelékek (beton vagy sitt), lomhulladékok (könyvek és használati tárgyak), nem veszélyes hulladékok (műanyag és textil) és ömlesztett anyagok (homok vagy sóder) szállítására is. Cégünk szilárd veszélyes hulladék szállítással is foglalkozik, ennek részleteiért keresse kollégánkat a kapcsolat oldalon található elérhetőségek egyikén. 4-8 m3-es hagyományos és lenyitható konténerekkel várjuk a megrendelők megkeresését.

Konténer rendelés előtt

A sittszállítás előtt ezeket mindenképpen célszerű számításba vennie:

A szállítás helye: a konténer bérlés szolgáltatásra csak Budapest területén van lehetőség. Kérjük, hogy pontos címet adjon meg az ügyintéző kollégáinknak!

A konténer pontos helye: ha magánterületen helyezzük el a tárolót, akkor Önnek semmi dolga nem lesz. Közterületi elhelyezésnél azonban területfoglalási engedélyt kell kérnie a kerületi önkormányzattól. Erről semmiképpen ne feledkezzen meg!

A kölcsönzés ideje: az időtartam tekintetében többféle opció áll rendelkezésre. Bérelhet akár 1 órára vagy több hétre is. Javasoljuk, hogy becsülje meg, mennyi időt ölel majd fel a bérlés!

Magáról a hulladékról: többféle szemetet szállítunk, mégis arra kérjük, hogy jelezze, mire számíthatnak a kollégáink a felpakolásnál! /A mennyiség meghatározásánál szintén fontos a hulladék típusa/.

Konténer szállítás

Ahogyan azt fent írtuk, magánterület esetén nem, közterületen történő elhelyezésnél azonban szükséges a területfoglalási engedély beszerzése /a megrendelő tudja beszerezni/. A konténer lehelyezésénél kollégáink mindig körültekintően járnak el, azonban a lehelyezett konténer elmozdítására utólagosan már nincs lehetőség, csak ha elszállítjuk és kiürítjük azt. Kérjük megbízóinkat, hogy ezt mindenképpen vegyék figyelembe!

A munka végeztével kollégáink biztonsággal, a megbeszélt időben, fix áron elszállítják a bérelt konténert. Erre nagy hangsúlyt fektetünk, mert fontos, hogy a megbízóink elégedettek legyenek a munkánkkal, és jó szívvel gondoljanak vissza ránk, valamint ajánljanak másoknak is.

Profikat keres a hulladékszállításra? Többéves szakmai tapasztalatunkban és olcsó konténer árainkban megbízhat. Érdeklődjön elérhetőségeinken a részletekről, és kérjen árajánlatot is!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Vegyes konténer rendelés

Építési törmelék elszállítás

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!