Beszerzett egy új grillt a nyár folyamán, de a régi még az udvaron hever? Az előző nyáron a gyerekei még használták a hintát, udvari játszóteret, de már kinőttek belőle? Esetleg egy felújítási munka vár Önre és rengeteg hulladékot, sittet kell kidobnia? Vagy éppen a garázst szeretné átnézni és mindent kidobni, hogy télen be tudjon állni az autójával hideg időben?

Mindenki hallott már a tavaszi nagytakarításról, de az ősz igazából szintén nagyon jó időszak arra, hogy megszabaduljon a nem kívánatos hulladéktól az otthona körül. A következőkben néhány ötlettel szolgálunk ehhez.

Tipikus őszi munkálatok

Az őszre vonatkozóan van listája, amit szeretne megcsinálni a téli hideg időszak előtt? Néhány ötlet az őszi munkálatokhoz:

  • tetőjavítás
  • szigetelés
  • terasz burkolatának javítása, újraburkolás
  • konyhafelújítás
  • fürdőszoba felújítás
  • festés
  • kert, udvar rendbetétele

A fenti munkákat érdemes a tél beköszönte előtt elvégezni, vagy amiatt, hogy már megfelelő tető, szigetelés legyen a fűtési szezonra, vagy épp amiatt, mert a festés még megfelelően tud száradni ebben az időben, viszont a hűvösebb évszakok már nem lesznek megfelelőek hozzá. Természetesen a fentiek csak néhány ötletként szolgálnak az őszre.

Konténer rendelés

Ha viszonylag sok, vagy nagyméretű hulladék található a ház körül, jó megoldás lehet a konténer rendelés. Jellemzően egyszerű megoldás a nagyobb hulladékokat egyesével belehordani, viszont ahhoz is remek, ha még a jó időben egy gyors felújítás miatt az építési hulladékokat kell belepakolni, vagyis a sittszállítás szükséges. A hagyományos konténereken kívül lehajtható oldalfalú konténer rendelésére is lehetőség van, így sokkal egyszerűbb lehet a nagyobb tárgyak mozgatása a konténerbe. A konténer bérlés ára számos tényezőtől függ, például hogy tiszta sitt vagy vegyes hulladék szállítására van szükség, természetesen függ a rendelt konténer méretétől és attól is, hogy melyik kerületbe szükséges szállítani. A következő linken találja aktuális árainkat: Konténer árak

Konténer bérlés, konténer rendelés Budapest

Ha nagytakarítást, lomtalanítást végez házában, vagy épp egy építési, felújítási munkát tervez, érdemes konténert bérelni a hulladékszállításhoz. Ez lehetőséget teremt arra, hogy egyben megszabaduljon az építési törmelékektől, hulladékoktól, vagy akár lomoktól, bútoroktól is.

Ha Önnek is konténer szállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon!

konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja: KONTÉNER SZÁLLÍTÁS ELŐTT

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!