Sittszállítás Budapesten

Ha Ön egy saját felújítási munkán dolgozik éppen, vagy akár egy kivitelező cége van, biztosan szüksége lesz arra, hogy elhelyezze valahol a felgyülemlett építési törmeléket, sittet. Az építési projektek jellemzően sok hulladékkal járnak, így természetesen nem lesz elegendő – és tilos is – a háztartási hulladékok között elhelyezni ezeket. A legjobb megoldás a sittes konténer rendelése.  

Konténerrendelés

Az építési munkálatokhoz használt konténerek a lehető legjobb megoldást jelentik a sittszállításra. Nagyméretű konténer rendelése esetén lehetőség van az összes hulladék elhelyezésére: föld, beton, fa, tégla, járólap, csempe, vakolat típusú hulladék. A legjobb, hogy ennek a hulladéklerakóba történő szállításával már nem is kell foglalkoznia, ezt elintézi Ön helyett profi csapatunk. Ez rengeteg pénzt és időt fog Önnek megspórolni.

A másik nagyszerű dolog, hogy a konténert az építkezési területre szállítjuk. Önnek csak azt kell megterveznie, hogy mikor, mekkora konténer érkezzen és ezt pontosan hova helyezzük el. Fontos, hogy ne legyen messze az építkezés konkrét helyétől, a lehető legkisebb távolságokat kelljen megtenni az építési törmelékekkel.

Lenyitható oldalú konténer rendelés

Lehetőség van lenyitható oldalú konténer rendelésére is, mellyel szintén jelentősen sok időt takaríthat meg!

Konténer rendelés előtt

A hulladékszállítás előtt érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen hulladékok keletkeznek az építési munkából, annak újrafelhasználására, vagy eladására van-e lehetőség és ezzel mekkora összeget tud megspórolni munkája során, a környezetvédelmi hatásáról nem is beszélve. Például a beton ledarálása után lehetőség van ennek eladására, az anyag tökéletes más alapozási munkálatokhoz. Ugyanígy lehetőség van a faanyagok, téglák eladására például épületbontás után. Az építkezés során keletkező veszélyes hulladékokat se felejtsük el külön gyűjteni, ilyenek például az aeroszolos flakonok, festékek, villanykörték, elektromos gépek, ezeket nem lehet elhelyezni a sittes konténerekbe! Ha minket választ építési, vagy éppen bontási munkáihoz, nem kell aggódnia a környezetkárosító hatások miatt sem, az elszállított hulladékok nálunk mindig megfelelő helyre kerülnek!

Építési törmelék szállítás – vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szeretne konténert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a +36 70 368 5824 telefonszámon. Rendelkezünk 4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténerekkel, nálunk egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő konténerszállítási lehetőséget. Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal a lehető legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk Ön számára a konténer rendelés, sittszállítás területén!

Nézzek meg a konténer árakat!

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!