Sittszállítás, sittes konténer rendelés, építési törmelék szállítás

sittszállítás, konténerrendelés Budapest, építési törmelék szállítás

Sittszállítás Budapesten

Ha Ön egy saját felújítási munkán dolgozik éppen, vagy akár egy kivitelező cége van, biztosan szüksége lesz arra, hogy elhelyezze valahol a felgyülemlett építési törmeléket, sittet. Az építési projektek jellemzően sok hulladékkal járnak, így természetesen nem lesz elegendő – és tilos is – a háztartási hulladékok között elhelyezni ezeket. A legjobb megoldás a sittes konténer rendelése.  

Konténerrendelés

Az építési munkálatokhoz használt konténerek a lehető legjobb megoldást jelentik a sittszállításra. Nagyméretű konténer rendelése esetén lehetőség van az összes hulladék elhelyezésére: föld, beton, fa, tégla, járólap, csempe, vakolat típusú hulladék. A legjobb, hogy ennek a hulladéklerakóba történő szállításával már nem is kell foglalkoznia, ezt elintézi Ön helyett profi csapatunk. Ez rengeteg pénzt és időt fog Önnek megspórolni.

A másik nagyszerű dolog, hogy a konténert az építkezési területre szállítjuk. Önnek csak azt kell megterveznie, hogy mikor, mekkora konténer érkezzen és ezt pontosan hova helyezzük el. Fontos, hogy ne legyen messze az építkezés konkrét helyétől, a lehető legkisebb távolságokat kelljen megtenni az építési törmelékekkel.

Lenyitható oldalú konténer rendelés

Lehetőség van lenyitható oldalú konténer rendelésére is, mellyel szintén jelentősen sok időt takaríthat meg!

Konténer rendelés előtt

A hulladékszállítás előtt érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen hulladékok keletkeznek az építési munkából, annak újrafelhasználására, vagy eladására van-e lehetőség és ezzel mekkora összeget tud megspórolni munkája során, a környezetvédelmi hatásáról nem is beszélve. Például a beton ledarálása után lehetőség van ennek eladására, az anyag tökéletes más alapozási munkálatokhoz. Ugyanígy lehetőség van a faanyagok, téglák eladására például épületbontás után. Az építkezés során keletkező veszélyes hulladékokat se felejtsük el külön gyűjteni, ilyenek például az aeroszolos flakonok, festékek, villanykörték, elektromos gépek, ezeket nem lehet elhelyezni a sittes konténerekbe! Ha minket választ építési, vagy éppen bontási munkáihoz, nem kell aggódnia a környezetkárosító hatások miatt sem, az elszállított hulladékok nálunk mindig megfelelő helyre kerülnek!

Építési törmelék szállítás – vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szeretne konténert rendelni, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma a +36 70 368 5824 telefonszámon. Rendelkezünk 4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténerekkel, nálunk egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő konténerszállítási lehetőséget. Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal a lehető legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk Ön számára a konténer rendelés, sittszállítás területén!

Nézzek meg a konténer árakat!