Aki építkezik, annak nem árt idejében felkészülni a sitt és az építési törmelék kupacokra – ezek természetes velejárói egy épületbontásnak, ház építésnek és felújításnak. A kivitelező feladata gondoskodni a sittes konténer bérlésről, és arról, hogy a törmelékek mielőbb el legyenek szállítva.

Leírtunk minden fontos részletet a sittszállításról. Nézze meg legújabb bejegyzésünket!

Amikor a hulladékok gyűlnek

Képzelje csak el: zajlanak a munkálatok, és egyre több a szemét! Rövid távon és kisebb munkálatoknál még egyszerűen megoldható a tárolás. A falnak támasztva, vödrökben vagy ide-oda gyűjtve el lehet raktározni a szemetet. De nagyobb beruházásnál egyszerűen nem lesz elegendő a hely: ez pedig csak hátráltatja a szakemberek munkáját és a munkagépek elhelyezését is. Ráadásul a törmelékek ide-oda pakolgatása csak instant megoldás lehet. Ha nem gondoskodunk azok gyors elszállításáról, akár bírságot is kaphatunk az illetékes szervektől.

Ahhoz, hogy helyet és időt spóroljunk, jó megoldás zsákokba gyűjteni a leeső hulladékokat. Így sem nekünk, sem a szakembereknek nem lesznek útban a törmelékek. A zsákokat könnyen egymásra pakolhatjuk, majd a munkálatok felénél vagy amikor végeztünk, feldobhatjuk azokat a konténerre. Ha úgy kényelmesebb, rögtön a konténerbe is pakolhatunk, csak figyeljünk arra, hogy mit mi után dobunk bele az építési törmelékekből.

A konténer mérete

Minden esetben a megrendelő feladata eldönteni, hogy mekkora méretű konténerre lesz szükség. Cégünktől fentről és oldalról pakolható, lenyitható oldalfalú konténerek is bérelhetők igény szerint többféle méretben. Az építési törmelékek elszállítását 4-8 m3-es, rendszeresen karbantartott, tiszta konténerekkel végezzük Budapest teljes területén.

Hogy alakulnak a sitt szállítás árak?

Magánszemélyeknek és cégeknek is remek feltételeket biztosítunk a hulladék konténer bérlésre és szállításra. A költségeket azonban csak egy előzetes egyeztetés után tudjuk fixen meghatározni. A díjszabásokat a megrendelt konténer méretétől, a szállítani kívánt hulladék típusától (tiszta sitt, vagy vegyes hulladék szállítás) és a kölcsönzés idejétől tesszük függővé, valamint figyelembe vesszük a megtett távolságokat is.

Amiket még ránk bízhat

Igyekszünk a megrendelőink változatos igényeinek eleget tenni, éppen ezért cégünk nem csak hulladék konténer szállítást vállal. Megbízóink számíthatnak ránk minden bontáshoz, építéshez vagy felújításhoz szükséges munkánál. Vállalunk épületbontást, gépi földmunkát, tréleres nehézgép szállítást és betontörést, betondarálást is.

Kollégáink szívesen segítenek, ha kérdése van a szolgáltatásainkról.
Vegye fel velük a kapcsolatot online vagy telefonon!

Elérhetőségeink
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:
Konténeres sittszállítás
Konténer rendelés és sittszállítás – gyakori kérdések

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!