Egy nagyobb méretű építkezési, bontási, vagy felújítási munka előtt rengeteg előkészület szükséges. Sajnos a tapasztalataink szerint egy részlet szinte mindig háttérbe szorul, mégpedig a konténeres sittszállítás megszervezése. A konténer rendelés nem teljesen marad ki, egyszerűen csak az első szembejövő céget bízzák meg a feladattal. Eközben természetesen nem ugyanolyan az összes konténer szállító cég, érdemes energiát és időt befektetni annak érdekében, hogy találjanak egy megbízható, helyi vállalkozást, ami rendelkezik a megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel. Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk néhány faktort, hogy miért is jó, ha építési, bontási munkájához egy valóban kiváló céget bíz meg.

A konténer rendelés előnyei

Amit a legjobban ki tudunk emelni a konténer szállítással kapcsolatosan, az a pontosság. Bármi, ami félre csúszik a szállítással kapcsolatosan, legyen ez például egy elmaradt szállítás, határidő csúszás, az rossz hatással lesz az egész kivitelezési projektre nézve. Például a hulladék elkezd felgyűlni, mert a konténer nincs a kellő helyen, a sittet pedig később kell bepakolni. Elképzelhető az is, hogy a projektben nem tudnak a következő fázisba lépni, amíg nincs megfelelő módon eltakarítva és elszállítva a bontási hulladék. Ha cégünket, az InterBridge-Trade Kft-t bízza meg a konténer szállítási feladatokkal, biztos lehet benne, hogy sofőrünk a megbeszélt időben fog megjelenni a konténerrel.

Biztonság

A hulladékkezelés a nagyobb építési területeken sokkal többről szól, mint egyszerűen arról, hogy legyen szép és rendezett a környezet. Az épületbontás vagy felújítás során a legtöbb hulladék valamiféle veszélyt jelentene a dolgozókra vagy a felszerelésre nézve, amennyiben az nem megfelelően lenne kezelve. A fém elemek hegyes, éles sarkai megsérthetik a dolgozókat, a fából kiálló szögek a cipőtalpakba állhatnak és még az olyan ártatlan anyagok, mint például a papír is veszélyes lehet, például ha vizesen csúszós lesz. A munkaterület tisztán tartása elsődlegesen munkavédelmi kérdés, a dolgozók biztonságának biztosítása pedig elsődleges feladat minden projekt során.

Konténer szállítás és megjelenés

Persze azt sem felejthetjük el, hogy az építkezés közben szem előtt van a kivitelező cég! Rengeteg építési projekt teljes mértékben szem előtt van, amikor az emberek elsétálnak a munkaterület mellett, megfigyelik a munkálatokat. Egy tiszta, rendezett és jól szervezett munkaterület azt a hatást kelti, hogy cége érti a biztonsági kérdéseket és megfelelően koordinálja a munkát. A rendetlen, káosz hatású munkaterület viszont a szervezettség és a szervezés képességének hiányát vetíti előre, amellett, hogy alapvetően veszélyesnek érzi tőle az ember az egész projektet. Ha egy biztos konténer szállító partnert talál projektje kezdetén, akkor biztosítja, hogy mindig a megfelelő helyen tudja tárolni a hulladékot, illetve jó képet tud kialakítani az emberek fejében, akik elsétálnak a munkaterület mellett, vagy akár meglátogatják a projektet.

A rugalmas konténer bérlés

A legtöbb nagyobb építkezésen nem pontosan a tervek szerint haladnak a munkák. A kivitelező cégek sikerének egyik alapvető faktora, hogy mennyire tudnak alkalmazkodni a folyamatos kihívásokhoz, változásokhoz. A konténer szállító partnere is készen áll ezekre a változásokra?

Konténer bérlés, konténer rendelés Budapest

Ha Önnek is konténerszállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon! Kollégáink évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy épületbontási, kivitelezési, vagy felújítási munkáját sikerrel zárhatja!

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!