A tél beköszöntével a korai sötétedés, és a hideg miatt sokkal több időt töltünk otthon. Kinek ne esne ilyenkor jól elolvasni néhány könyvet, társasozni a családdal, megnézni néhány jó filmet? Ehhez fontos megteremteni az otthoni békét, harmóniát. A legfontosabb a szelektálás, rendrakás, ez az alapja mindennek. A túl sok felesleges holmi elszállítására pedig remek megoldás a konténer rendelés.

A téli hangulat megteremtéséhez némi átalakításra is sor kerülhet otthon. A falak színe is sokat jelenthet, egy-egy falat át lehet festeni sötétebb színűre, a mostanában divatos mély kék vagy zöld színek nagyon jól mutatnak. Ezen kívül a hangulatot lehet fokozni kispárnákkal és téli dekorációkkal.

Rend a lelke mindennek

Ahhoz, hogy valóban kiélvezze a hideg évszak minden napját, egy valamire még biztosan szükség lesz, teremtsen rendet maga körül. Selejtezze ki a felesleges holmikat, az elkopott ruhákat és cipőket, a már szükségtelen bútorokat stb. Ezzel rengeteg hely szabadulhat fel a lakásban, amit sokkal hatékonyabban is kihasználhat. Tapasztalatok szerint legjobb, ha évente lomtalanítunk és megszabadulunk a felesleges, törött, kopott holmiktól, így nem halmozódik túl és zavarja a mindennapokat.

A konténer rendelés megkönnyíti a munkát

A kiselejtezett holmik elszállítására legalkalmasabb eszköz a konténer, ami könnyen megvalósítható a konténer rendelés lehetőségével. Ebben az esetben Önnek nincs is más dolga, csak megrendelni a konténert, amit mi a megbeszélt időpontban szállítunk ki, majd amikor megpakolta akkor elszállítjuk. Így nem kell Önnek többször fordulni, mire mindent kihord a hulladéklerakóba, fizikailag is kímélőbb, és anyagilag is jobban megéri, főleg ha messze van a hulladéklerakó az otthonától.

Konténer rendelés Budapest

Az InterBridge-Trade Kft-nél a konténer rendelés Budapest egész területén elérhető szolgáltatás. Amiről nem szabad megfelejtkezni, hogyha a konténer közterületen kerül elhelyezésre, akkor a helyileg illetékes önkormányzatnál területfoglalási engedélyt szükséges kérni, amit minden esetben ügyfeleinknek kell intézni. Több lehetősége van a választás során, 4,5,6, 8 m3-es konténer közül választhat, illetve hagyományos kivitelű és lehajtható falú konténer is rendelkezésére áll cégünknél. A lehajtható falú konténer megkönnyíti a bepakolást, főleg ha nagyobb bútorokat, kanapékat szeretne elhelyezni a konténerben.

Amennyiben Ön is most selejtez és lomtalanít, keressen minket elérhetőségeink egyikén és foglaljon időpontot még ma.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu

Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!