A lakásfelújítási támogatás bevezetésével még inkább fellendült az építőipar, rengetegen vágtak bele otthonuk szépítésébe. A felújítás viszont sok váratlan költséget és egyéb váratlan, megoldandó feladatot is. Ilyen a felhalmozott hulladék elszállítása is, melyben a konténer rendelés nagy segítség lehet.

Mérje fel a munka méretét

Amikor valaki eltervezi, hogy felújítja otthonát, máris maga előtt látja, hogy milyen gyönyörű lesz minden és micsoda öröm lesz tenni venni az új konyhában, használni az új fürdőszobát, járni az új padlón, ami nem recseg többé. Azonban ide eljutni sok idő, sok munka, ezért érdemes előre felmérni a felújítási munkák hosszát és a vele járó nehézségeket. A munkálatok a bontással kezdődnek, le kell verni a csempét, felszedni a régi padlót, kiszedni a régi bútorokat, stb. Ez bizony hatalmas mennyiségű szemét, építési törmelék felhalmozódásával jár, amit minél hamarabb el kell szállítani, mivel sok helyet foglalnak el és akadályozhatják, késleltethetik a munkát.

Mennyi hulladék keletkezik?

A hulladék mennyiségét a felújítás mértékének megfelelően lehet megbecsülni. Függ az ingatlan méretétől, attól, hogy az egész lakás felújításra szorul, vagy csak bizonyos helyiségek, vagy attól, hogy csak a bútorok szorulnak cserére, vagy a burkolatok is. A hulladék mennyiségén kívül annak típusa is meghatározó lehet. A hulladékokat érdemes fajtájuk szerint külön válogatni, hiszen vannak olyanok, amiket újra lehet hasznosítani, így a környezetvédelemért is lehet tenni. Amennyiben a felújítás alatt sok könnyű hulladék is keletkezik, érdemes a mulitliftes konténer rendelésen is elgondolkozni.

Hogyan szabaduljon meg a törmeléktől? A konténer rendelés

A hulladék elszállítására a legjobb megoldás a konténer rendelés. A sittszállítás, a lomhulladék és a vegyes hulladék szállítás is megoldható az InterBridge-Trade Kft. által. Konténereink 4-8m3 nagyságúak, így a hulladék mennyiségétől függően tudjuk biztosítani ügyfeleink részére. Ömlesztett hulladék elszállítása esetén lehetőség van lenyitható falú konténer bérlés mellett dönteni, mely semmilyen plusz költséget nem von maga után. Ha Ön és családja éppen felújít, de tanácstalan, hogy mekkora konténer szükséges a keletkezett törmelék és egyéb hulladék elszállítására, keressen minket bizalommal és kollégáink segítenek eligazodni.

Konténer rendelés Budapest

A konténer bérlés szolgáltatás a főváros egész területén belül elérhető régi és új ügyfeleink számára. Árainkról tájékozódhat weboldalunkon, egyedi árajánlatért pedig keressen minket elérhetőségeink egyikén.

 

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!