A konténeres sittszállítás megkönnyítheti a munkát legyen szó építésről, felújításról, kertrendezésről, lomtalanításról vagy számos munkálatról a mindennapokban. Ha Ön a konténer rendelés mellett dönt, válasszon minket, hiszen egész évben rendelkezésre állunk.

Miért éri meg a konténer bérlés?

A nagy mennyiségű hulladék elszállítása komoly feladat, amit nem érdemes félvállról venni. Sokan úgy gondolják, hogy saját maguk szállítják el a szemetet a hulladékudvarba, azonban közel sem biztos, hogy ez a legköltséghatékonyabb megoldás. A hulladékudvarba kihordani nagyobb mennyiségű szemetet sok időbe telik, ha többször kell fordulni, az üzemanyag költség is magasabb, illetve szabhatnak határt ott is, hogy mennyi hulladékot lehet oda vinni. Összességében elmondhatjuk, hogy anyagilag is és időben is jobban megéri a konténeres sittszállítás lehetőségét választani.

A konténeres sittszállítás előnyei

–          Konténer rendelés esetén a hulladék mennyiségéhez lehet igazítani a konténer méretét, hiszen a 4-5-6 és 8 m3-es konténerek állnak rendelkezésre. Érdemes alaposan felmérni, hogy milyen és mennyi hulladék fog keletkezni és az alapján rendelni a konténert.

–          Időt spórolhat ha a konténeres sittszállítás szolgáltatást választja, hiszen nem Önnek kell utána járni, hogy hova tudja kihordani a szemetet, nem kell autóba ülnie, csak megrendelni a konténert és megpakolni. Ezen kívül több napra is ott maradhat a helyszínen a konténer, így nem kell rohannia a pakolással.

–          Ha a konténer bérlés mellett dönt, nem kell aggódnia, hogy az építési, bontási helyen felhalmozódó hulladék elfoglalja a helyet, vagy veszélyt jelent, illetve ha lomtalanít akkor sem lesz útban a már kiselejtezett holmi.

Konténer típusok

A konténerek között is vannak különbségek. Amennyiben a konténer bérlés kizárólag sittszállítás miatt szükséges, akkor Önnek a sittes konténer lesz jó, de ha mást is szeretne elvitetni, mint például fa, tőzeg, homok, murva, kő stb, akkor a vegyes konténer a megfelelő választás.

Konténer bérlés Budapest

Ha szeretné kihasználni a konténeres sittszállítás előnyeit, nincs más dolga, csak felkeresni minket. Egyeztetés után egyedi árajánlatot készítünk Önnek, ami tartalmazza a konténer bérlés, a kiszállítás és az elszállítás díját. Szolgáltatásunk a főváros egész területén elérhető, és semmilyen rejtett költség nem fogja terhelni.

Elérhetőségeink:

Telefon: + 36 70 368-5824

E-mail: m.pal@interbridge-trade.hu

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Vegyes konténer rendelés

Építési törmelék konténer

Cégünk multiliftes konténer szállítással is foglalkozik, amennyiben erre lenne szüksége, kattintson a következő linkre és keressen az ott található elérhetőségeken minket: multiliftes konténer 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!