Nagy mennyiségű hulladék elszállítására a legjobb megoldás a konténer rendelés. Nem csak időt spórolhat ezzel a megoldással, de sokkal költséghatékonyabban is dolgozhat.

Konténer elhelyezés közterületen

Konténer rendelés esetén a konténert elhelyezheti saját területén is, de ha erre nincs lehetőség, akkor közterületen is megoldható a konténer lerakás. Budapest belvárosában például szinte biztos, hogy közterületen lehet csak elhelyezni konténert, ebben az esetben pedig a helyileg illetékes önkormányzattól területfoglalási engedélyre lesz szükség. Az engedély kéréséhez ki kell töltenie egy nyomtatványt, ami legtöbbször online le is tölthető. A nyomtatványon meg kell jelölni, hogy mikor és mekkora konténert szeretne elhelyezni, illetve, hogy pontosan hova, melyik házszámhoz kéri, mennyi időre. A konténer lerakásához 2-3 parkolóhelynyi területre lesz szükség, így a teherautó a konténert könnyen le tudja rakni, majd ha megtelt, akkor fel is tudja venni.

A területfoglalási engedélynek lehetnek költségei, ez önkormányzatonként eltérő lehet. Van ahol nem szükséges fizetni, van ahol napidíjat, van ahol fix összeget kérnek. Mielőtt a területfoglalási engedélyt kikéri mindenképp érdemes az önkormányzat weboldalán, vagy telefonon tájékozódni az aktuális díjszabásról.

Fontos tudni, hogy a területfoglalási engedélyt minden esetben az ügyfél intézi, ezt mi nem tudjuk vállalni. Ha Ön is szeretne közterületre konténert rendelni, ezt semmiképp ne felejtse el, mivel az engedély hiányában az illetékes szerv bírságot szabhat ki, ez pedig a megrendelőt terheli.

Konténer bérlés magánterületre

Abban az esetben, ha saját területre, telekhatáron belül szeretnénk a sittes konténer lerakását megoldani, akkor nem szükséges területfoglalási engedélyt kérni. De itt is érdemes néhány dolgot alaposan megfontolni, mivel a konténer számára hely kell, el kell férni, könnyen lerakhatónak, felvehetőnek kell lenni. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a felpakolandó sitt vagy egyéb hulladék hol helyezkedik el és ahhoz minél közelebb tenni.

Konténer rendelés árak

Amennyiben Ön a konténer rendelés mellett dönt érdemes minél hamarabb felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Mi felmérjük igényeit és annak megfelelően készítünk egyedi árajánlatot. Az konténer árak esetén befolyásoló tényező a konténer mérete, típusa, hogy hova kell szállítani, illetve az is, hogy mennyi időre bérli.

Ha konténerre van szüksége, keressen minket bizalommal.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!