A konténeres sittszállítás egész évben elérhető szolgáltatás. Minden évszaknak megvannak a nehézségei, így van ez ezen a területen is. Az év minden szakában érdemes az időjárási feltételeket figyelembe venni, hiszen az eső, hó, hőség, vihar, mind-mind befolyásoló tényező. Lássuk, mire kell figyelnünk a nyári hőség időszakában.

Konténer pakolás a hőségben

Konténer rendelés esetén pontosan a megbeszélt időpontban kiszállítjuk a konténert, illetve ugyanígy el is szállítjuk. Önnek nincs más dolga, mint a konténer pakolás, illetve közterületfoglalási engedélyt kérni, amennyiben nem saját, hanem közterületen szükséges a sittes konténer lerakása.  A szolgáltatás megrendelése előtt fontos alaposan felmérni, hogy mekkora konténerre lesz szüksége. Cégünk 4,5,6,8 m3-es konténerekkel rendelkezik, illetve lehetőség van választani hagyományos és lenyitható falú konténerek között is. Ha megérkezett a konténer akkor mindenképp érdemes a hőség okozta kellemetlenségeket csökkenteni. A legjobb, ha a kora reggeli vagy a késő délutáni időszakban foglalkoznak a konténer megpakolásával, illetve figyelni arra, hogy a sittkonténer vagy vegyes hulladék konténer minél hűvösebb területen legyen elhelyezve. A hőség mellett érdemes figyelni a nyári viharokra is, amik igazán nagy pusztítást is képesek okozni.

Veszélyes hulladékok elhelyezése vs sittszállítás

Mindenképp fontos beszélnünk arról is, hogy sittszállítás esetén nincs lehetőség a veszélyes hulladék elszállítására. A veszélyes hulladékokat minden esetben el kell vinni olyan hulladéklerakóba, ahol azoknak elkülönített helye van, és megfelelően kezelik őket. Veszélyes hulladéknak minősülnek az elektronikai cikkek, festékek, oldószerek, ragasztók, rovarirtó szerek, stb. Egész évben nagy odafigyelésre van szükség, hogy a veszélyes hulladékok ne kerüljenek a konténerbe, de nyáron még inkább, hiszen ezekre rendkívül veszélyes lehet a nyári égető napsütés. Amennyiben szilárd vegyes hulladék szállításra van szükségük, keressenek minket elérhetőségeinken, hogy személyesen beszéljük át a lehetőségeket!

Konténer bérlés Budapest

Ha felújít, építkezik, lomtalanít, vagy épületbontás előtt áll, nincs más dolga, mint felkeresni minket elérhetőségeink egyikén, mi felmérjük igényeit és ezután egyedi árajánlatot készítünk. Szolgáltatásunk a főváros egész területén elérhető, a sittszállítás, konténer bérlés pedig lehetséges rövidebb és hosszabb időintervallumokban is. Ha szeretné, hogy a konténer pontosan érkezzen és kerüljön elszállításra, illetve nem szeretne rejtett költségeket, válasszon minket.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!