A környezetünkért sokat tehetünk, ha csökkentjük a szemét- és hulladékképződést. Ha hasznosítjuk a környezeti erőforrásainkat, és megelőző lépésként a szelektív hulladékgyűjtés, valamint a konténer bérlés mellett tesszük le a voksunkat. Erről szól aktuális bejegyzésünk.

Közös bolygó = közös érdek. A Föld megóvása mindannyiunk feladata – akár otthon vagyunk, a munkahelyen vagy útközben. Otthoni és munkahelyi környezetben is egyszerűen megoldható, hogy a kommunális hulladékot és az újrahasznosítható anyagokat (műanyag, üveg, papír, fém) külön-külön tároljuk, szállítsuk. Útközben érdemes összegyűjteni a feleslegessé vált szemetet, és csak akkor kidobni, ha módunk és lehetőségünk van rá.

Ha tetemes mennyiségű hulladékról beszélünk, akkor már érdemes elgondolkoznunk a lomtalanításon vagy a konténer rendelés lehetőségén. A lomtalanítás elegendő lehet olyan esetekben, ha nagydarabos hulladékaink vannak, amiktől szívesen megválnánk (pl. szekrények, székek, szőnyegek, ruhaneműk). Könnyű dolgunk van, ha ezeket az előzetesen kitűzött napig el tudjuk tárolni. A veszélyes hulladékokkal azonban csínján kell bánnunk, mert azokat csak a kijelölt hulladékudvarokba és a gyűjtőpontokra szállíthatjuk el. Ilyenek pl. elektronikai hulladékok, akkumulátorok, elemek, konyhai használt olaj stb.

A konténer szállítás lehetőségén azokban az esetekben ajánlott elgondolkodni, amikor nagy mennyiségű építési törmeléket szállíttatnánk, vegyes- és fahulladékunk van, ha sürgősen elvitetnénk a régi, elhasználódott bútorokat, játékokat, ruhákat, ha ömlesztett anyagokat szállíttatnánk vagy nem veszélyes hulladékaink vannak (fém, fa, papír, üveg).

Konténer bérlés

A folyamat: először is segítünk kiválasztani a céljainak megfelelő konténert. Vannak fix tárolóink és olyanok is, amik lenyithatóak, így gyorsabban, könnyebben felpakolhatóak. Közösen átbeszéljük, hogy milyen típusú hulladékokról van szó, és miután Ön felbecsülte a hulladékok körülbelüli mennyiségét, kiválasztjuk a megfelelő méretű konténert is. Innentől a többi már a mi feladatunk: a papírmunka és a helyszíni konténer lehelyezés, valamint az elszállítás.

Azt fontos még elmondanunk, ha magánterületre kéri a konténert, akkor nincs teendője, azonban ha közterületre, úgy azt mindenképpen engedélyeztetnie kell a helyi hatóságoknál. Kérjük, ha az utóbbiról van szó, akkor mindenképpen járjon utána, hogy mi a teendő!

Konténer rendelés Budapest

A hagyományos és a lenyitható oldalfalú konténerek bérlése csak Budapesten kerületeiben lehetséges. Vidéki címekre a kiszállást nem tudjuk vállalni.

Vannak még kérdései a hulladék konténer bérlés kapcsán? Keressen fel minket az elérhetőségeinken további információkért!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Hulladék konténer bérlés

Konténer méretek

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!