A hideg, párás és gyakorta nedves idő megnehezítheti a konténer bérlést, és a feleslegessé vált, de újrahasznosítható anyagok elszállítását is. Ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen „megpróbáltatások” várnak ránk az őszi időszakban, akkor nem érhet minket meglepetés.

A konténeres sittszállítás gondolata sokakat megrémiszthet. De nincs mitől tartani, ha a teljes folyamatot alaposan megtervezzük, és a kivitelezésre is elegendő időt szánunk.

Gondoljuk át, hogy:
milyen időintervallumra bérelnénk! Rövidebb és hosszabb időszakokra is kölcsönözhetünk, akár egész évben. Azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy a hulladék konténer bérlés nem feltétlenül megy egyik pillanatról a másikra. Ha kitűztük a dátumot, mielőbb értesítsük a kiválasztott céget a bérlési szándékunkról!

mekkora konténerre lesz szükségünk! A 4-8 m3-es konténerek többféle típusú hulladék tárolására és elszállítására is alkalmasak. Mérjük fel az elszállítani kívánt körülbelüli hulladékmennyiséget, és ennek tudatában válasszunk ki a megfelelő méretű konténert!

milyen típusú hulladékot szállítanánk! Építési törmelékeket, zöldhulladékokat és hagyatékból fennmaradt hulladékokat is fuvarozhatunk sitt konténerekben. Persze vannak kivételes anyagok (pl. gyógyszerek, akkumulátorok, elektromos holmik), amiket csak az arra kijelölt helyeken vagy egy hulladéklerakóban adhatunk le.

Az ősz kihívásai

Ha most bérelnénk sitt konténert, gondoljunk arra, hogy másoknál is javában zajlódhatnak a különböző építkezési, kertrendezési és lomtalanítási munkálatok! Ha időben értesítjük a kiválasztott céget a kölcsönzésről, jó eséllyel végezhetünk mi is a tél előtt.

Az időjárás is kibabrálhat velünk. Ősszel gyakran előfordul, hogy esőben és szélben, zord körülmények között kell dolgoznunk. Nem árt, ha felkészülünk, és igyekszünk felgyorsítani a különböző szelektálási, pakolási és fuvarozási folyamatokat is.

Szintén fontos, hogy megfelelő helyet biztosítsunk a kibérelt konténernek. Ingoványos, bizonytalan, süllyedő talajra nemcsak veszélyes konténert elhelyezni, de szinte lehetetlen is. Biztosítsunk jól járható, stabil helyszínt a konténer bérlés teljes időszakára!

Sittszállítás Budapesten


A főváros minden kerületében az érdeklődők rendelkezésére állunk. Egész évben lehetőséget biztosítunk a konténer bérlésre. A megrendelőink 4-8 m3-es konténerek közül választhatják ki azokat, melyek megfelelnek az elképzeléseiknek és az igényeiknek. A konténer árakat cégünknél az határozza meg, hogy hány konténert bérel az adott érdeklődő, azok mekkora méretűek, melyik kerületben szeretné igénybe venni konténer rendelés szolgáltatásunkat, illetve milyen hosszú időre kívánja azokat igénybe venni.

Önnek is konténerszállításra van szüksége? Elérhetőségeinken azonnal kérhet ajánlatot.

Elérhetőségeink
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is!
Konténer rendelés cégeknek
Tiszta sitt és vegyes konténer

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!