A felújítási, az építési és a bontási munkálatok esetében szinte megkerülhetetlen, hogy hulladék konténert béreljünk. A jelentős mennyiségű építési törmelék ugyanis biztos, hogy hosszú távon útban lesz, és újrahasznosítás híján az elszállításukról is magunknak kell gondoskodni. Tegyük ezt gyorsan és könnyedén, és bízzuk inkább a hulladékszállítást egy konténer szállító cégre!

Konténer rendelés

Magánszemélyeknél, cégeknél és közületeknél is szükség lehet konténerre egy felújítás, épületbontás vagy egy építkezés esetén. A cserepek, a téglák, az egyes burkolatok, a beton, de még a föld is az építési törmelékek közé sorolandó, éppen ezért különösebb intézkedések nélkül, bármikor elszállítható. Itt fontos megjegyeznünk, hogy cégünk a veszélyes hulladékok elszállítását nem vállalja. Ilyenek például a bontásból származó azbeszt, a bitumen és a kátrány is.

Az egyéb bontási melléktermékek: a felújítás, az építkezés és a bontás során nagy mennyiségű melléktermék is összegyűlhet, melyeknek szállítása nem sittes konténer segítségével javasolt. Ilyenek például a különböző csomagolóanyagok, a papír, a műanyag vagy a nejlon is. Kérjük, hogy ezek elhelyezéséről is gondoskodjon, hogy megvédje a környezetet! Az arra alkalmas szelektív hulladékgyűjtőkben vagy hulladékudvarokban ezek könnyedén, bármikor leadhatók.

Olcsó konténer árak várják a fővárosban

Minden megrendelőnknek megfelelő árajánlattal készülünk. 4 m3-es konténereinket már 26.000 Ft-tól kínáljuk, de a 8 m3-es tárolók is akár 40.000 Ft-tól kibérelhetők. Felhívjuk a figyelmüket, hogy az árak kerületenként változhatnak. Ezért fordulhat elő például az, hogy a pesti oldalra olcsóbban, míg a budai oldalra emeltebb áron szállítunk.

Kérjük, hogy amennyiben a konténer bérlés lehetőségén töri a fejét, mielőbb kérjen pontos árajánlatot a munkatársainktól! Az Interbridge-Trade Kft-nél lehetőség van a készpénzes és átutalásos fizetésre is.

Konténer rendelés más esetekben

Szolgáltatásainkat nem csak azoknak a magánszemélyeknek, cégeknek és közületeknek ajánljuk, akik éppen felújítanak vagy házat bontanak. Felkereshetnek minket azok, akik lomtalanítanának otthon vagy az irodában, akik ráncba szednék a kertjüket, és azok is, akik egy hozzájuk közel álló személy hagyatékán kívánnak továbbadni. Nálunk senkit nem várnak rejtett költségek, és mindig 100%-os diszkrécióval, lelkiismeretesen dolgozunk.

Számoljon Ön is pontos konténer rendelés árakkal! Ha most felveszi velünk a kapcsolatot, igyekszünk néhány napon belül konkrét összeggel jelentkezni.

Írjon nekünk egy e-mailt vagy keressen minket telefonon!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Építési konténer bérlés

Sittes konténer árak

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!