Gyakori probléma, hogy a házakban, lakásokban jelentkező hőmérséklet különbségek miatt a falak, bútorok penészedni kezdenek. Gyakran a lakók sokáig nem veszik észre a problémát, mert egy szekrény mögött, megbújva jelenik meg a penészgomba. Hogy segíthet ebben a konténer rendelés? Mutatjuk is!

A penészesedés

A penészgomba mindenhol jelen van, szabad szemmel nem látjuk, de ha táptalajt talál, akkor kialakulnak a penészfoltok. A penész a hideg felületeken telepszik meg, ahol a nedvesség lecsapódik, vagy olyan helyeken, ahol nagyon magas a páratartalom. Ha megkezdődik a penészesedés, akkor nem szükséges azonnal vegyszerekhez nyúlni, hosszú távon sokkal jobb megoldás megszüntetni a probléma okát. A penészesedés elkerülhető megfelelő szellőztetéssel, a páratartalom csökkentésével, de ha sehogy sem sikerül megelőzni, érdemes páramentesítő gépet beszerezni, ami segíthet megszabadulni az egészségre is káros penészgombától. Ezen kívül időnként ellenőrizze, hogy nem indult-e meg a penészesedés, és akadályozza meg annak tovább terjedését.

Mit tegyen, ha már menthetetlenül elterjedt a penész

Sok esetben mire észreveszik a problémát, a penész már annyira elterjedt, hogy a falat egy alapos penész mentesítés után újra kell vakolni, és festeni. A szekrényeket is lehet penész mentesíteni, azonban vannak olyan helyzetek, amikor már nincs mit tenni, meg kell szabadulni a betegségeket okozó, rossz állapotú bútoroktól, és újakat beszerezni. Ezekben a szélsőséges esetekben legjobb, ha elszállíttatja a hulladékudvarba a penészes hulladékot. Az eltávolított fal darabokat, sittet és a bútorlapokat megéri a lehető leghatékonyabban elvitetni. Erre kiváló megoldás a konténer bérlés.

Milyen konténert válasszon?

Az InterBridge-Trade Kft-nél ügyfeleink több fajta konténer közül választhatnak. Konténeres sittszállítás esetén építési törmeléket helyezhetnek a konténer belsejébe, lomhulladék esetén viszont bútorokat, fahulladékot, ruhákat, textíliákat és egyéb használati tárgyakat is. Ha bútorait szeretné kiselejtezni, és ahhoz választja a konténer rendelés szolgáltatást, érdemes végezni egy alapos lomtalanítást is. 4,5,6 és 8 m3-es konténer bérlés is lehetséges, így a hulladék mennyiségének megfelelően tud választani.

Konténer rendelés Budapest

Budapest egész területén biztosítani tudjuk a konténer rendelés lehetőségét, ha Önnek is szüksége van szolgáltatásunkra, keressen minket és egyeztessen időpontot minél hamarabb.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!