A hulladék konténer bérlésnek számos oka lehet mind a lakossági, mind pedig az ipari területeken. Az adott projektet szem előtt tartva azonban nem árt átgondolni, hogy milyen fajtájút és méretűt szeretnénk rendelni. Leírtuk az ezzel kapcsolatos tapasztalatainkat.
Nézze meg Ön is aktuális blogbejegyzésünket, és döntsön jól a bérlést illetően!

A leggyakoribb konténer bérlési okok lakossági fronton:

  • nagytakarítás, lomtalanítás
  • beázás okozta károk eltávolítása
  • szelektálás költözésnél
  • felújítási és bővítési munkálatok
  • kertépítés vagy kertrendezés
  • hagyatéki tárgyak, bútorok elszállítása

A leggyakoribb konténer rendelési okok az ipari szektorban:

Mindig kell engedély a konténer elhelyezéséhez?
Ha a magánterületünkön belül kívánjuk lehelyeztetni a kibérelt konténert, akkor nincs szükségünk semmiféle önkormányzati engedélyre. Ettől eltérő esetben, ha közterületre „szorulunk”, azaz csak egy közös placcon tudjuk elhelyezni a sittes konténert, akkor azt kizárólag akkor tehetjük, ha a helyi szervek a beleegyezésüket adják.

A szükséges területfoglalási engedélyt a helyi önkormányzatnál igényelhetjük. Célszerű már a megrendelés előtt tudakozódnunk az engedélyeztetés pontos menetéről, arról, hogy az mennyi időt vesz igénybe, és mely papírok szükségesek ahhoz, hogy biztosan zöld utat kapjunk. Az ügyintézés általában gyors átfutási idejű (4-5 nap), de inkább menjünk biztosra! Amiket garantáltan meg kell jelölnünk a területfoglalási nyomtatványon: a kihelyezés pontos helyét és a terület nagyságát, valamint a foglalás idejét. A közterület felügyelet szigorúan ellenőrzi, hogy jól jártunk-e el, éppen ezért ügyeljünk rá, hogy az iratokat helyesen töltsük ki, és tartsunk be minden konténer elhelyezési szabályt!

Konténer méretek, variációk az Interbridge-Trade-nél

Cégünk minden eshetőségre felkészült. Kínálatunkban helyet kapnak a hagyományos tárolók mellett a lenyitható oldalfalú konténerek is, 4-8 m3-es mérettel. Míg az előbbieket inkább lakossági, kisebb projektekhez ajánljuk, addig az utóbbiakat főként nagyobb munkálatokhoz, illetve ipari felhasználásra javasoljuk. Természetesen a megrendelők ettől eltérően is dönthetnek az igényeiknek megfelelően.

Konténer rendelés Budapest

Cégünk Budapest teljes területén vállalja a konténerek szállítását és lehelyezését, méghozzá korrekt árakon. Mérje fel a terepet Ön is, majd válogasson a többféle méretben és kialakítással is kölcsönözhető konténereink között!

Kérjen részletes árajánlatot tiszta sitt vagy vegyes hulladék konténeres szállítására munkatársainktól az elérhetőségeink egyikén!

E-mail címünk: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszámunk: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:
Vegyes konténer rendelés
Konténer rendelés árak

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!