Az építkezéssel és az épületbontással járó munkák során gyakran keletkeznek felesleges, leeső anyagok. Ha nem akarjuk vagy nem áll módunkban azokat deponálni, esetleg újrahasznosítani, akkor mindenképpen törekedjünk a gyors és korrekt elszállításra.

De milyen módszer mellett döntsünk, mégis melyik az ideális?

Ha csak kerülgetjük az építési törmelékeket, a sittet, a betondarabokat vagy a fa- és fémhulladékokat, akkor a konténer bérlésben azonnali megoldásra lelhetünk. Nem érdemes sokáig húzni a szállítmányozásukat, mert csak hátráltatnak minket. A kisebb, például kertépítési, tereprendezési munkálatok során felhalmozódó / szükséges murva, sóder, termőföld és kavics deponálására, illetve szállítására bérelhetünk billencses autót is!

Fontos kiemelnünk, hogy egyik szállítási mód sem zárja ki a másikat, sőt esetenként akár mindkettőre szükség lehet. Odafigyelve erre segítjük az ügyfeleinket a megfelelő eljárás kiválasztásában.

Nem minden kerülhet a hulladéklerakóba

Mind a háztartásunkban, mind pedig az ipari területeken akadnak olyan anyagok, melyek veszélyes hulladéknak számítanak, és csak az arra kijelölt helyeken adhatjuk le őket. Ilyenek például: az étkezési olaj, a festékek és ragasztók és az elektronikai berendezések is. Ezek szállításáról cégünk nem gondoskodik. Kérjük, ha ilyen és ehhez hasonló anyagoktól kíván megszabadulni, akkor informálódjon a helyes eljárásokról és a befogadóhelyekről!

Milyen egyéb esetekben jöhet szóba a konténer rendelés?

  • nagytakarítás, lomtalanítás
  • költözés, felújítás, bővítés, kertépítés
  • hagyatékok elszállítása

Konténer rendelés Budapest

Konténer szállítást, konténeres sittszállítást csak Budapest kerületeiben végzünk. Az országos fuvarozás nem lehetséges. Kérjük megrendelőink ezzel kapcsolatos megértését!

Hagyományos és lenyitható konténereink 4-8 m3-es kialakítással akár már a mai napon kibérelhetők. A megfelelő méret kiválasztásában és tanácsadásban örömmel segítünk az érdeklődőknek. Kérjük, hogy az ajánlatkérés előtt írják össze, hogy milyen típusú hulladék elszállításáról lenne szó, és becsüljék fel annak mennyiségét is! Ezeket az információkat mindenképpen tudnunk kell ahhoz, hogy pontos árajánlatot adhassunk.

Alap, konténer méretekhez igazodó árainkról bővebben a konténer árakra kattintva tudakozódhat.

Maradt még Önben kérdés a konténeres sittszállításról? Kollégáink igyekeznek minden kérdésére gyors és kielégítő választ adni. Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és hessegesse el a bizonytalanságot!

Elérhetőségeink
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Az olcsó konténer rendelés hátulütői

Konténer árak

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!