Magánszemélyek, cégek és közületek esetében egyaránt felmerülhet a konténer bérlés lehetősége. Az ügyféligényeket figyelembe véve mi mindig egyedi árajánlattal készülünk a megrendelőknek. Tudja meg Ön is a bejegyzésünkből, hogy mire számíthat, ha minket választ a hulladékok gyors elszállítására!

Konténer rendelés otthoni felhasználásra

Az esetek túlnyomó többségében lomtalanításnál, hagyaték elszállításnál, kertrendezésnél, ház építésnél és ház bontás esetén szokták igénybe venni a konténeres sittszállítás szolgáltatásunkat. 4-8 m3-es, rendszeresen karbantartott konténereinkben vállaljuk az építési törmelékek elszállítását, a vegyes hulladékok fuvarozását, de lehetőség van a zöldhulladékok elvitelére is. Olcsó konténer árak érdekelnék? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen a fuvarozásra most árajánlatot!

Konténer bérlés nagy beruházásokhoz

Gyakran előfordul társasházak esetében vagy lakóparkok építésénél, hogy tetemes mennyiségű építési, ill. bontási hulladék keletkezik. A cél pedig nem más, hogy ezektől gyorsan és könnyen megszabaduljunk. Erre nyújtanak megoldást a szemétszállító konténereink, melyekből többféle méret elérhető, sőt lenyithatóak is rendelkezésre állnak. Budapest összes kerületében számíthatnak ránk a megrendelők, minden kerületbe megvan a behajtási engedélyünk. Béreljen tőlünk Ön is a belvárosba vagy bármelyik peremkerületbe, méghozzá elérhető árakon!

Konténer rendelés közületeknek is

A közterületek rendben tartására nagy gondot fordítanak a fővárosban, éppen ezért bármelyik évszakban, a hét bármely napján szükség lehet konténer szállítás szolgáltatásunkra. Legyen szó levelek, gallyak vagy faágak, egyéb zöldhulladékok elszállításáról vagy földszállításról, 4-8 m3-es lenyitható konténereinkkel felgyorsíthatjuk a közös munkát. Egyedi díjszabások szerint dolgozunk, melyet minden esetben a konténer méretek, a megtett kilométerek és a rendelés gyakorisága határoz meg. Kérjen tőlünk ajánlatot közületi célokra online vagy telefonon!

A konténer szállítás menetéről bővebben

Minden esetben adategyeztetéssel kezdünk (név, cím, egyéb elérhetőségek), majd átbeszéljük, hogy pontosan hova is kellene szállítani a kiválasztott konténert. Magánterületi elhelyezés esetén ez mindenféle papírmunka nélkül megoldható, közterületnél ellenben mindenképpen önkormányzati engedélyeztetés szükséges (ezt a megrendelő feladata elintézni).

Ha ezekkel megvagyunk, akkor lefixáljuk a szállítás időpontját, majd kiválasztjuk a megfelelő méretű hulladék konténert az adott alkalomra. Ennél a pontnál átbeszéljük azt is, hogy milyen típusú hulladékokat kell majd elszállítanunk (pl. vegyes hulladék, zöldhulladék vagy építési törmelék).

Készpénzzel vagy utalással fizetne? Nálunk többféle fizetési mód is várja. Lépjen már most kapcsolatba kollégáinkkal, és kérdezze meg őket a pontos konténer rendelés árak esetén!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Konténer bérlés árak

Vegyes konténer rendelés

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!